Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΗΣ – Αστέρας Τρίπολης 1-0 | Βρίσκει ρυθμό, μαζεύει βαθμούς! ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 00:13

Κάτι από την πετυχημένη περσινή συνταγή θύμισε ο σημερινός ΑΡΗΣ που κατάφερε με ευκολία να φθάσει στη νίκη παρά το εύθραυστο 1-0 . Ο Μπρούνο Γκάμα μαζί με τον Μαντσίνι και τον Μπερτόγλιο ήταν οι πρωταγωνιστές της μαγικής φάσης που έκρινε την αναμέτρηση με τον Πορτογάλο να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα επιβεβαιώνοντας την ποιότητα που τον χαρακτηρίζει. Άρεσε η ομάδα παρά την αφλογιστία της σε φάσεις που εύκολα θα μπορούσε να πετύχει και άλλο γκολ.

ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ

Γκάμα – Μπερτόγλιο ήταν οι επιλογές τελικά του Μάντζιο με τον Πορτογάλο όπως σωστά είχαμε προβλέψει να ταιριάζει κουτί στο αποψινό παιχνίδι. Με φτερά στα πόδια μπήκαν οι παίκτες μας στο παιχνίδι με τα πρώτα λεπτά να δείχνουν ότι ο ΑΡΗΣ μπορεί εύκολα να φθάσει στη νίκη. Η ευκαιρία του Μπερτόγλιο στα πρώτα δευτερόλεπτα, η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Καμαρά και του χλιαρό σουτ πάλι του Μπερτόγλιο από πλεονεκτική θέση αυτό έδειχναν. Μέχρι να απειλήσει και ο Αστέρας Τρίπολης με τη σειρά του υπενθυμίζοντας μας ότι θα πρέπει να προσέχουμε και τα μετόπισθεν.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ΚΑΙ 1-0

Ο ΑΡΗΣ πατούσε καλά μέσα στο γήπεδο και αυτό φαινόταν σε όλες τις γραμμές του γηπέδου παρά τον βαθμό δυσκολίας που υπήρχε λόγω του εξαιρετικού Σάνι. Στην επίθεση υπήρχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και αυτό επιβεβαιώθηκε στο 41΄όταν ο Γκάμα άλλαξε ωραία παιχνίδι με μια βαθιά μπαλιά στον Μπερτόγλιο στην άλλη πλευρά της μεγάλης περιοχής, πάσαρε ο αργεντινός ωραία στον Μαντσίνι και αυτός με τη σειρά του έστειλε με τακουνάκι την μπάλα στον Γκάμα για να την στείλει έξυπνα προς τα δίχτυα γράφοντας το 1-0. Ένα γκολ για τον Γκάμα που με κάθε ευκαιρία δείχνει ότι ακόμη και στις χαμηλές του πτήσεις είναι ο παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά.

ΒΡΗΚΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Αυτό όμως που έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για την ομάδα μας ήταν ο έλεγχος του ρυθμού και η ισορροπία μεταξύ άμυνας και επίθεσης. Δεν είδαμε τα γνωστά νεκρά διαστήματα, δεν είδαμε να χάνεται η συγκέντρωση δεν είδαμε τα γνωστά φθηνά λάθη στην άμυνα. Ναι ο Σάνι δημιουργούσε προβλήματα όποτε έφθανε η μπάλα στα πόδια του αλλά ακόμη και σε αυτό το κομμάτι όσο κυλούσε ο χρόνος η ομάδα βελτιωνόταν, έκλεινε τους διαδρόμους και περιόριζε εύκολα τα ανεβάσματα των αντιπάλων. Η νίκη θα μπορούσε να είχε έρθει πιο εύκολα αν είχαμε περισσότερη αποτελεσματικότητα ή αν η βολίδα από το φάουλ του Ιτούρμπε δεν σταματούσε στο δοκάρι. Η νίκη όμως είναι αυτή που μετράει αν και από αυτό το παιχνίδι θα μπορούσαμε να πούμε ότι είχαμε περισσότερα οφέλη. Ο Γκάμα έδειξε την ποιότητα του, ο Μαντσίνι συνέχισε τις υψηλές του πτήσεις, ο Μπερτόγλιο επέστρεψε σαν να μην πέρασε μια μέρα και ο Σάκιτς με εξαίρεση το λάθος του που σώθηκε από το οφσάιντ θύμισε λίγο από τον Σάκιτς που όταν πρωτοήρθε είχε εντυπωσιάσει. Ο Κάμαρα ίσως να ήταν ο μοναδικός παίκτης που προβλημάτισε μιας και παρά την μαχητικότητα του ούτε σήμερα μπόρεσε τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν να τις κάνει γκολ.

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΤΟΥ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ -6

Σοβαρός, πειθαρχημένος και με καλή κυκλοφορία της μπάλας βρήκε το πολύτιμο γκολ σε μια φάση που έβγαλε την ποιότητα του. 3η συνεχόμενη νίκη σε μια εβδομάδα, 3 ακόμη βαθμοί στο «σακούλι» και ο ΑΡΗΣ μας  επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Νιώθουν πλέον την ανάσα μας, τρομοκρατούνται με την σκέψη ότι αυτό το -6 μπορεί να ακυρωθεί. Όπως και να έχει… ο ΑΡΗΣ είναι εδώ αποφασισμένος να τους πονέσει!  Μπράβο ρε ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ!

ΥΓ. Κιτρινόμαυρη γιορτή η σημερινή ημέρα. Πήραμε πίσω τις Κυριακές μας που λέει ο λαός!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!