Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την αντίδραση που μας έχει συνηθίσει στην Τρίπολη

Posted On Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 12:33

Όσο και αν δεν μας αρέσει είναι φανερό ότι στα πλέιοφς η ομάδα μας δεν πατάει το ίδιο καλά όπως και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Από την μια η σωματική και πνευματική κούραση από την άλλη η αλλαγή δεδομένων εκ των συνθηκών που έβαλε τον ΑΡΗ στη θέση του φαβορί και αυτό για την ώρα δεν φαίνεται να μας ταιριάζει. Ένα όμως από τα στοιχεία που χαρακτηρίζει τον φετινό ΑΡΗ και ακόμη δεν έχει χαθεί είναι οι αντιδράσεις του μετά από «στραβές». Με αυτή τη λογική περιμένουμε και αύριο στην Τρίπολη να δούμε έναν ΑΡΗ διαφορετικό που με μια νίκη θα αφήνει πίσω του το μέτριο ξεκίνημα στα πλέιοφς.

ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ

Η αναποτελεσματικότητα της ομάδος μας αλλά και ο βαθμός σκοπιμότητας που επέδειξε ο συμπολίτης στο πρόσφατο ντέρμπι ήταν αυτά τα στοιχεία που πλήγωσαν περισσότερο και από την ίδια την ήττα. Ο ΑΡΗΣ αν και είχε την μπάλα στα πόδια δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός πέρα από κάποιες στιγμές και αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να αλλάξει ο Άκης Μάντζιος μιας και η άμυνα φαίνεται εδώ και καιρό να μην πατάει καλά αλλά οι λύσεις στα μετόπισθεν   είναι περιορισμένες.  Για αυτό και πρέπει να βρεθεί άμεσα ο τρόπος ώστε ο έλεγχος του αγώνα να οδηγεί σε φάσεις και γκολ. Η επιστροφή του Γκάμα είναι προς αυτή την κατεύθυνση ενώ ίσως και ο Ματίγια αυτή τη φορά να πάρει φανέλα βασικού. Ο Μήτρογλου ακόμη δεν έχει πάρει μια γεμάτη ευκαιρία και αυτό αποτελεί ένα μόνιμο ερωτηματικό για το κατά πόσο μπορεί ο παίκτης να βοηθήσει σε αυτό το χρονικό σημείο. Οι εναλλακτικές Μάνος και Μαντσίνι έχουν τα σκαμπανεβάσματα τους για αυτό και το βάρος θα πέσει στην τριάδα πίσω από τον παίκτη που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Ίσως να είναι η στιγμή να δούμε Γκάμα, Μπερτόγλιο και Γκαρσία ξανά μαζί με την ελπίδα ότι και οι 3 παίκτες θα δείξουν το καλό τους πρόσωπο. Όσο για την άμυνα εκεί υπάρχει το μόνιμο θέμα με τους Σούνγτκρεν και Γκάνεα να έχουν διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι τους και τον Σάκιτς που στην καλή του ημέρα είναι υπερπολύτιμος και στις 2 πλευρές του γηπέδου να έχει χάσει τη φόρμα του.  Έκπληξη θα είναι η συμμετοχή του Ιωάννου αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί μιας και είναι φανερό ότι στην τετράδα της άμυνας κάτι πρέπει να αλλάξει.

ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΟΥ

Αν και πείραξε η ήττα της Τετάρτης δεν παύει ο ΑΡΗΣ τη δεδομένη χρονική στιγμή να βρίσκεται αγκαλιά με την έξοδο στην Ευρώπη και να κρατάει στα χέρια του την κατάκτηση της 2ης θέσης. Στατιστικά και μόνο να το δεις φαίνεται ότι η ομάδα δεν πατάει το ίδιο καλά στα πλέιοφς αλλά στα χέρι του Άκη Μάντζιου και των παικτών του είναι να επανέλθουν στο επίπεδο που μας είχαν συνηθίσει. Κερδίζεις τον Αστέρα όπως το έχεις κάνει άλλες 4 φορές φέτος και συνεχίζεις απερίσπαστος προς τον στόχο σου!

ΥΓ. Απορίας άξιο πως ο Μάντζιος είναι ο μοναδικός(?) προπονητής που συμπλήρωσε κάρτες και δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδος σε ένα πρωτάθλημα με προπονητές σαν τους Μπόλονι, Χιμένεθ και τον Γκαρσία που σε κάθε αγώνα δίνουν μια μοναδική παράσταση. Άλλο ένα δείγμα της διαφορετικής μεταχείρισης που δείχνει γιατί στον ΑΡΗ μας οι διαμαρτυρίες από τον πάγκο και τους παίκτες μας είναι «χλιαρές».

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!