Σάββατο, 18 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιτρινόμαυρος συναγερμός ενόψει Πανθρακικού!

Posted On Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013 19:13

Με φόντο την έλευση του μεγαλοεπενδυτή η αγαπημένη μας ομάδα δίνει ένα σημαντικότατο παιχνίδι τη Κυριακή μεσημέρι στο Κλ.Βικελίδης. Παρά τα χίλια μύρια θέματα που μας απασχολούν δικαιολογημένα το τελευταίο χρονικό διάσημα άπαντες στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ φαίνεται να έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα του αγώνα και έχουν αφήσει όλα τα εξωαγωνιστκά στην άκρη επικεντρώνοντας όλη τους την προσοχή στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Μια ομάδα κόντρα στην οποία έχουμε τραγική παράδοση η οποία αύριο πρέπει οπωσδήποτε να "σπάσει" μιας και τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά.

Η επάνοδος του Πουλίδο στην 18αδα σε συνδυασμό με ακόμη μια απουσία του Αγκάνθο περιπλέκει ελαφρώς τα πράγματα σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στον Ζ.Μιλίνκοβιτς και τους Ισπανούς. Μάλιστα με όσα προηγήθηκαν του αγώνα με τον μπαογκ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν ένιωσε πραγματικά ενοχλήσεις ο Αγκάνθο ή απλά το γόνατο του κόλλησε πυρετό από αυτόν που είχε ο Πουλίδο την προηγούμενη εβδομάδα... Απουσίες όμως σαν και αυτές του Αγκάνθο, του Παπαδόπουλου και του Ίμπε που συνήθως ξεκινάνε βασικοί δίνουν την ευκαιρία στους υπόλοιπους να δείξουν ότι αξίζουν να φοράνε τη φανέλα του ΑΡΗ και ότι μπορούν να προσφέρουν σαφώς περισσότερα από τους συμπαίκτες τους. Αυτός λοιπόν ο υγιής(όπως βγαίνει προς τα έξω) ανταγωνισμός μοιάζει να είναι το "χαρτί" του Μιλίνκοβιτς πάνω στο οποίο έχει βασίσει το πλάνο του για τη νίκη. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδος Μανιάς, Αγγελούδης, Σουνάς, Νταμαρλής, Τσουμάνης και Τσουκάνης φαίνεται να θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να ξεκινήσουν βασικοί. Είναι φανερό ότι ο Μιλίνκοβιτς έχει κουραστεί(όπως και εμείς) να περιμένει συγκεκριμένους παίκτες που τους έχει δώσει μπόλικες ευκαιρίες να βρουν επιτέλους τον καλό τους εαυτό και για αυτό έχει αρχίσει να δίνει ευκαιρίες και στους υπόλοιπους. Από εκεί και πέρα σχεδόν όλα θα εξαρτηθούν από αυτούς που θα αγωνιστούν. Στο παιχνίδι με τον μπάογκ η ομάδα έδειξε μαχητικότητα αλλά η φανερή έλλειψη συγκέντρωσης στοίχισε και αυτό είναι που θα πρέπει να αποφευχθεί οπωσδήποτε.  Ο Πανθρακικός έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι ομάδα που φοβίζει. 

Αρωγός στην αυριανή προσπάθεια για την πρώτη... εντός έδρας νίκη θα είναι για ακόμη μια φορά ο κόσμος της ομάδος. Το ότι δεν μασάμε στα δύσκολα το έχουμε αποδείξει αμέτρητες φορές. Όλα όμως έχουν τα όρια τους και για αυτό θα πρέπει αύριο να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Σίγουρα το παιχνίδι έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά ανεξάρτητα τελικού αποτελέσματος τίποτα δεν τελειώνει αύριο. Όλες αυτές τις ιστορίες με το άρθρο 99 και τους μεγαλοεπενδυτές σε συνδυασμό με τη τραγική βαθμολογική συγκομιδή της ομάδος μας έχουν φέρει στα άκρα. Ας μη δώσουμε σε κανέναν το πάτημα να μεταφέρει τις ευθύνες του στον απλό κόσμο. Στήριξη, στήριξη και πάλι στήριξη! Όλοι στο Κλ.Βικελίδης!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!