Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΡΗΣ – μπαογκ 0-0 | Πέταξε 2 βαθμούς… ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Δευτέρα, 05 Σεπτεμβρίου 2022 01:14

 

Δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει την ανωτερότητα του ο ΑΡΗΣ μας μένοντας στο μηδέν και πετώντας 2 βαθμούς που θα μπορούσε να είχε κερδίσει πολύ εύκολα. Η κακή εκτέλεση πέναλτι  του Γκρέι  σημάδεψε την αναμέτρηση όπως και η αναποτελεσματικότητα μας σε σουτ με καλές προϋποθέσεις. Έβγαλε το κόμπλεξ του ο συμπολίτης στο φινάλε γεμάτος από υπερηφάνεια που κράτησε το Χ.

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ

Κλειστό παιχνίδι τακτικής με έντονη κυκλοφορία στα μετόπισθεν των 2 ομάδων περιμέναμε και ακριβώς αυτό είδαμε. Ιδιαίτερα ο ποακ αρκετές φορές προκάλεσε εκνευρισμό με τις επαναλαμβανόμενες πάσες προς τον τερματοφύλακα δείχνοντας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης την διάθεση του για να κρατήσει Χ. Και εμείς όμως στο πρώτο ημίχρονο σπαταλήσαμε αρκετό χρόνο περιμένοντας τον αντίπαλο να ανέβει αν και δεν είχε τέτοιο σκοπό. Μπορεί να μην απειληθήκαμε στα πρώτα 45’ αλλά οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ήταν ελάχιστες με καλύτερη το εξαιρετικό σουτ του Μαντσίνι.

ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΓΚΟΛ

Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε επιτέλους τον ΑΡΗ που περιμέναμε. Πιο ψηλά οι γραμμές, πιο ουσιαστικός ο Ντάμπο στο κέντρο σε σχέση με τον Ντιόπ και περισσότερες προσπάθειες να κυκλοφορήσει η μπάλα στην επίθεση με ταχύτητα. Αυτή η γρήγορη κυκλοφορία στην επανάληψη ήταν που οδήγησε στο κερδισμένο πέναλτι που σπατάλησε με έναν άχαρο τρόπο ο Γκρέι. Με την εικόνα που έδειξε η ομάδα στο Β ημίχρονο σε περίπτωση που έβαζε το πέναλτι δύσκολα να μην έπαιρνε τη νίκη. Ωστόσο ούτε το πέναλτι, ούτε οι υπόλοιπες ευκαιρίες που μας δόθηκαν βρήκαν δίχτυα και το παιχνίδι έμεινε ισόπαλο.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΜΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕ

Βελτιωμένη παρουσιάστηκε η ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια με τις γραμμές να παίζουν πιο κοντά και η άμυνα να δείχνει πιο σταθερή. Ενώ η απόδοση των Μαζικού και Εμπακατά στα πλάγια έδειξε ότι ο ΑΡΗΣ έχει λύσεις ουσίας στα μπακ. Ο Ματέο Γκαρσία αξιοποίησε ως ένα βαθμό την ευκαιρία που πήρε από τον Τερζή αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά. Στεναχώρησε ο Γκρέι με το χαμένο πέναλτι όπως στεναχώρησε και ο Τερζής που τον «άδειασε» μόλις λίγα λεπτά αργότερα. Το μεγάλο πρόβλημα όμως στο κέντρο συνεχίζει να βραχυκυκλώνει την ομάδα με τον Ντιόπ να δείχνει πολύ ασταθής και τον Ντουκουρέ εκνευριστικά να γυρίζει την μπάλα πίσω ακόμη και όταν έχει τον χώρο να προωθήσει το παιχνίδι. Έλειψε ο Πάλμα που ακόμη και στο σημείο που μπήκε πρόλαβε να γίνει απειλητικός και να σπρώξει την ομάδα μπροστά.

ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ

Κάτι από τις περσινές κακές ημέρες του  ΑΡΗ είδαμε σήμερα όπου αν και κατά πολύ καλύτερος από τον αντίπαλο του δεν κατάφερε να κερδίσει χάνοντας μέχρι και το πέναλτι… Τζάμπα 2 χαμένοι βαθμοί  κόντρα σε μια ανύπαρκτη ομάδα που κατέβηκε με μοναδικό στόχο να μην χάσει…

ΥΓ. Όταν ουσιαστικά έχεις μόλις ένα σέντερ φορ τότε το στηρίζεις με νύχια και με δόντια και δεν το αδειάζεις έτσι λίγο αφού έχει χάσει ένα κρίσιμο πέναλτι…

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!