Σάββατο, 18 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προσηλωμένος στον στόχο του ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Σάββατο, 02 Απριλίου 2022 14:41

Η αξιοποίηση της έδρας ήταν και παραμένει το ζητούμενο για τον ΑΡΗ μας κάτι που κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν το καταφέραμε. Ωστόσο ο στόχος της εξόδου της Ευρώπης παραμένει ζωντανός και εφόσον ο ΑΡΗΣ παρουσιαστεί στη συνέχεια όπως πρέπει τότε είναι στο χέρι του για να τον πετύχει! Το κενό λόγω εθνικών ομάδων σπάνια λειτουργεί ευεργετικά για την ομάδα μας αλλά αυτή τη φορά τα προβλήματα τραυματισμών ήθελαν τον χρόνο τους συν φυσικά τις απαραίτητες ανάσες  για αρκετούς παίκτες που στην τελευταία αναμέτρηση φάνηκαν κουρασμένοι.

ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΥΡΓΟΣ

Μπορεί ο Μπούργος στα τελευταία παιχνίδια να γνώρισε τις πρώτες του βαθμολογικές απώλειες αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα δούμε συνταρακτικές αλλαγές και κινήσεις πανικού από τον προπονητή μας. Από την στιγμή που αποφασίσθηκε η αλλαγή προπονητή σε ένα τόσο κομβικό σημείο η πίστωση χρόνου είναι δεδομένη όπως φυσικά και ότι το για να κριθεί ένας προπονητής δίκαια θα πρέπει τουλάχιστον να του δοθεί η ευκαιρία να κάνει μεταγραφές και προετοιμασία. Ως τώρα όμως φαίνεται να τα πηγαίνει εξαιρετικά και δεν υπάρχει λόγος για να αλλάξει πολλά.

Η ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Η αστάθεια στην απόδοση της πλειοψηφίας των παικτών μας είναι μόνιμος συνοδηγός στην φετινή προσπάθεια. Οι ίδιοι παίκτες σε άλλα παιχνίδια «τρώνε σίδερα» και σε άλλα παρουσιάζονται ανεξήγητα νωθροί και χωρίς καθαρή σκέψη.  Το τι φταίει για αυτή την κατάσταση σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να απαντηθεί εύκολα μιας και σε διαφορετική περίπτωση θα είχε βρεθεί ήδη η λύση. Φυσικά και σε αυτό το κομμάτι το μεγάλο μερίδιο ευθύνης πέφτει στον Μπούργος που καλείται να επιλέξει τους πιο έτοιμους και αποφασισμένους να οδηγήσουν στις νίκες και στους βαθμούς που χρειάζονται για να εξασφαλίσουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΚΕΡΔΙΖΕΙ, ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥΣ

Αφού δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό, η νίκη με τα Γιάννενα είναι μονόδρομος. Ναι φέτος έχει εξελιχθεί σε «κακό δαίμονα» αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Ο ΑΡΗΣ είναι καλύτερη ομάδα, έχει περισσότερες λύσεις, έχει μεγαλύτερο κίνητρο και θα πρέπει να παρουσιαστεί μέσα στο γήπεδο αποφασισμένος να πάρει τους 3 βαθμούς. Η απόφαση για 100% πληρότητα στις κερκίδες του γηπέδου  «απελευθερώνει» τον σταθερά καλύτερο  παίκτη του που και αυτή την Κυριακή θα είναι εκεί για να σπρώξει την ομάδα στην πολύτιμη νίκη. Παίρνεις τους βαθμούς και αφήνεις τους άλλους να αγχώνονται.

ΥΓ. Εκπληκτικό το γκράφιτι για τον Άλκη, σε κάνει να ανατριχιάζεις. Όποιος πιστεύει ότι θα ξεχαστεί έτσι απλά, μπορεί να αλλάξει πλευρό.

ΥΓ2. Εξαιρετική και η κίνηση της ΠΑΕ για την μετονομασία της θύρας των επισήμων σε "Άλκης Καμπανός".

ΥΓ3. Οι δράσεις συνεχίζονται δυναμικά και όλοι οφείλουμε να στηρίξουμε κάθε υγιή προσπάθεια προς την σωστή κατεύθυνση. Δηλώνουμε την στήριξη μας εδώ www.inthenameofalkis.com

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!