Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Κλειδώνει» 2η θέση και προβάδισμα για τα πλέιοφς

Posted On Σάββατο, 13 Μαρτίου 2021 19:53

Έφθασε το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος με τον ΑΡΗ να βρίσκεται μια ανάσα από την 2η θέση. Με τα πλέιοφς όμως να ακολουθούν και την βαθμολογία να συνεχίζει κανονικά κάθε πόντος είναι πολύτιμος. Για αυτό και απέναντι στον ΟΦΗ ο ΑΡΗΣ οφείλει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος και να προσθέσει άλλους 3 βαθμούς στην συγκομιδή του. Απουσίες υπάρχουν κάμποσες όπως υπάρχουν και παίκτες να καλύψουν τα κενά.

Αναγκαστικά σε αλλαγές πλάνων θα προχωρήσει ο Μάντζιος για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ μιας και οι απουσίες των Γκαρσία, Ματίγια, Μαντσίνι και Κάτσε περιορίζουν τις επιλογές του. Και από την στιγμή που η ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν ξοδεύει τις 5 αλλαγές ως μέρος της τακτικής τότε σίγουρα οι απώλειες των 4 παικτών είναι σημαντικές. Ωστόσο η δυναμική και η αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα της Κρήτης δίνει το περιθώριο για αλλαγές και ευκαιρίες σε παίκτες που ψάχνουν χρόνο. Ένας από αυτούς είναι και ο Μήτρογλου που αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ή έστω να πάρει σαφώς μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από τα προηγούμενα παιχνίδια. Ενώ και στα άκρα μαζί με τον Σούντγκρεν είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει ο Γκάνεα αφήνοντας τους Σάκιτς και Ιωάννου στον πάγκο.  Ο Μπρούνο φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα σε σχέση με τον Σίλβα που δυσκολεύεται συχνά να ακολουθήσει το πλάνο της ομάδος. Ένα πλάνο που θα πρέπει όλοι να ακολουθήσουν πιστά ώστε να αναγκάσουμε τον ΟΦΗ από νωρίς όπως ακριβώς έγινε και στην Κρήτη να αρκεστεί σε παθητικό ρόλο. Η ομάδα μας είναι πιο δυνατή και αυτό πρέπει να φανεί από το σφύριγμα της σέντρας.

Απέναντι στον ουραγό ΟΦΗ δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Συνεχίζεις να κάνεις με σοβαρότητα αυτό που κάνεις από την αρχή της χρονιάς και παίρνεις το «τρίποντο». Έτσι ώστε να δείξεις από τώρα ότι η έξοδος στην Ευρώπη και η 2η θέση σου ανήκει! Και άσε τους «συμμάχους» να προβληματίζονται…

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!