Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με διαφορετική φιλοσοφία κόντρα στον Παναθηναϊκό

Posted On Σάββατο, 03 Οκτωβρίου 2020 21:39

Με το μπαράζ μεταγραφών και γενικότερα αλλαγών στην ομάδα μας μετά τον ερχομό του Άκη Μάντζιου να συνεχίζεται η αγαπημένη μας ομάδα καλείται να σταθεί στο ύψος της στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς. Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του ανεξαρτήτως συνθηκών είναι πάντα επικίνδυνος, ο ΑΡΗΣ μας όμως φαντάζει σε καλύτερη κατάσταση και πρέπει να αρπάξει την ευκαιρία για ένα πολύτιμο διπλό! Ένα διπλό που αν και στο ξεκίνημα της  χρονιάς μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για την έξοδο στην Ευρώπη.

Με τους τραυματίες Σάσα και Σάκιτς και τον νεοαποκτηθέντα Γκαρσία να προπονούνται κανονικά και να συμμετέχουν στην αποστολή για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ ο Άκης Μάντζιος έχει πλέον περισσότερα όπλα στην φαρέτρα του σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιο από τα αγωνιστικά προβλήματα των 4 πρώτων επίσημων παιχνιδιών έχουν λυθεί αλλά σίγουρα δεν υπάρχουν νέοι πονοκέφαλοι για τον προπονητή  μας.  Το λάθος Δεληζήση-Ντάκοβιτς δύσκολα να επαναληφθεί ενώ και στον χώρο του κέντρου αναμένεται να δούμε πιο ορθολογικές επιλογές ακόμη και αν αυτό σημαίνει ο ανέτοιμος Σάσα να μείνει στον πάγκο.  Η επιλογή του αντί-Φέτφα μοιάζει με γρίφο μιας και ο Γκαρσία δύσκολα να ξεκινήσει βασικός κάτι που πιθανόν να σημαίνει ότι θα δούμε στην ενδεκάδα τον  Μανσίνι. Με τον Μάντζιο όμως από το καλημέρα να δείχνει ότι βιάζεται να βάλει τις πινελιές του δεν πρέπει να αποκλείουμε και διάφορες αλχημείες σχεδόν σε όλες τις γραμμές. «Αλχημεία» σαν και αυτή την αλλαγή του Κουέστα  που συζητιέται και αναμφίβολα θα αποτελεί τεράστιο ρίσκο. Και  ο Κουέτα με εξαίρεση το παιχνίδι με τα Γιάννενα τα πηγαίνει εξαιρετικά αλλά και ο Μπουσέρ μπορεί να «καεί» μπαίνοντας σε ένα ντέρμπι για πρώτη φορά. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι ΑΡΗ θα δούμε στο ΟΑΚΑ αλλά η αισιοδοξία είναι διάχυτη σε όλους μας. Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν τρομάζει αλλά με τα προβλήματα που έχει μοιάζει και αρκετά ευάλωτος. Ο Αλαφούζος προσπάθησε τις προηγούμενες ημέρες να «στρώσει το έδαφος» συναντώντας τον νέο αρχιδιαιτητή κάτι που θα πρέπει να μας υπενθυμίζει ότι με τους μπιγκ-πορδ το παιχνίδι δεν παίζεται μόνο μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου. Αν όμως το κοράκι και οι βαρίστες μας το επιτρέψουν ο ΑΡΗΣ θα πρέπει να φανεί πανέτοιμος για να πάρει τη νίκη! Σίγουρα πρέπει να έχουμε διαφορετική φιλοσοφία σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και ακόμη περισσότερο θα πρέπει να πιστέψουμε στη νίκη.

Παρά την πώληση του Φέτφα, η επιστροφή του Ματέο Γκαρσία και το μπαράζ σημαντικών μεταγραφικών κινήσεων έχει φέρει έναν νέο αέρα αισιοδοξίας στην ομάδα που ευελπιστούμε να αποτυπωθεί και μέσα στο γήπεδο. Το ότι μπήκε στην αποστολή ο Γκαρσία όπως και οι Σάκιτς και Σάσα μας κάνουν ακόμη πιο ετοιμοπόλεμους. Ο Παναθηναϊκός έχει τα δικά του θέματα και αδυναμίες και εμείς πρέπει να αρπάξουμε την ευκαιρία και να τον πατήσουμε! Πάμε για το διπλό ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μου!

ΥΓ. Παικτούρα φαντάζει ο  Μπεναλουάν! Μόνο που προέρχεται από συνεχόμενες σεζόν σε πρωταθλήματα όπου οι προπονήσεις και ο επαγγελματισμός είναι απαραίτητα στοιχεία για να υπάρχεις εκεί είναι υπεραρκετό για το Ελλαδιστάν!

ΥΓ2. Καλή κίνηση και ο Κάτσε. Τίμιος παίκτης, μαχητικός και ξέρει και λίγη μπαλίτσα.

ΥΓ3. Δηλαδή αν οι «δεν ασχολούμαστε» δεν έκαναν μπλόκο στην μεταγραφή Γουάρντα και φορούσε τα κιτρινόμαυρα, τώρα που υπέγραψε και ο Κάτσε θα ήμασταν σύμφωνα με την λογική του πρόβατου παράρτημα της Αγ.Βαρβάρας;

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!