Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την νέα ΠΑΕ και το ξεκαθάρισμα του ρόστερ

Posted On Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016 09:38

Μέχρι τις 24 Ιουνίου θα πρέπει ο κ.Καρυπίδης να έχει κάνει τις δεσμεύσεις του πράξεις και να έχει καταθέσει τα χρήματα που απαιτούνται στον ειδικό λογαριασμό για τις μετοχές της νέας ΠΑΕ  ώστε να πάρει σάρκα και οστά η αλλάγη σελίδας στον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ και να γίνει και επίσημα ο νέος ιδιοκτήτης της ομάδος μας. Προτού βέβαια προβεί σε κάτι τέτοιο θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει ξεμπερδέψει με την ΠΑΕ Βέροια όπου ναι μεν ανακοινώθηκε η παραίτηση του αλλά άλλο πράγμα το "επικοινωνιακό" και άλλο το ουσιαστικό κομμάτι της διαδικασίας. 

2 εκκρεμότητες πάρα πολύ σημαντικές για το μέλλον του ΑΡΗ μας και όπως είναι λογικό ο Αρειανός με όσα έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια ανησυχεί και θα συνεχίσει να ανησυχεί μέχρι και επίσημα όλα γίνουν όπως πρέπει. Φυσικά για αυτήν την ανησυχία του Αρειανού ευθύνη δεν έχει ο κ.Καρυπίδης που ως τώρα έχει φανεί σε όλα συνεπής τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στο οικονομικό. Μάλιστα αυτή η συνέπεια του την χρονιά που ολοκληρώθηκε αλλά και ο εμφατικός τρόπος με τον οποίο "έστησε" τον ΑΡΗ από την πρώτη ημέρα που βγήκε μπροστά είναι αυτό που πείθει και για τις επόμενες κινήσεις του μιας και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια από τον κ.Καρυπίδη πέρα από την απεμπλοκή του από τη Βέροια και την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της νέας ΠΑΕ θα είναι κάτι το παράλογο, ανεξήγητο και ανόητο επιχειρηματικά από την πλευρά του. Την ίδια ώρα το plan b του κ.Ψηφίδη μας βάζει σε σκέψεις... όχι γιατί είναι κακό οι άνθρωποι του ΑΡΗ να είναι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο και να κοιτάνε να προασπίσουν τα συμφέροντα της ομάδος αλλά η ως τώρα πορεία τους και ιδίως το περσινό φιάσκο με τους "πολυτέλεια για τον ΑΡΗ" αδερφούς Καλαϊτζίδη μόνο κάτι τέτοιο δεν έδειξε... Ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να μην κρύβεται κάτι άλλο από πίσω και να μην χρειαστεί να ανακαλύψουμε ποιο ακριβώς είναι το plan b του κ.Ψηφίδη.

Παράλληλα με όλες τις διεργασίες για την δημιουργία της νέας ΠΑΕ και στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι έχουν αρχίσει και γίνονται κάποιες ενέργειες και αυτό κάτι δείχνει σχετικά με τις προθέσεις του κ.Καρυπίδη. Ήδη Σιδεράκης και Πόι έχουν ενημερωθεί ότι δεν θα συνεχίσουν, με τον Κόκε πολύ πιθανό να είναι ο επόμενος που θα δει την πόρτα της εξόδου. Ενώ η στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και με νέα μέλη όπως είναι ο Γάλος Λοράν Ντισό (όπου ο ρόλος του ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί) είναι κάτι το θετικό. Μετράμε αντίστροφα μέχρι τις 24 του μήνα και αναμένουμε τα ευχάριστα!

ΥΓ. Ευχής έργον είναι να βρεθεί ένας δυνατός "συμπαίκτης" δίπλα στον κ.Καρυπίδη, αρκεί όλο το πλάνο του να μην βασίζεται σε αυτόν... 

ΥΓ2. Και για όποιον το ξεχνάει να θυμίσουμε ότι εδώ στον ΑΡΗ είμαστε καμένοι από τους "θείους εξ Αμερικής"... 

ΥΓ3. «Θυμάσαι που σου ‘λεγα ότι ο Βρύζας θα το χτυπήσει το παιχνίδι και δεν είναι Ζαγοράκης;» είπε ο γνωστός παράγοντας του Ολυμπιακού Σάββας Θεοδωρίδης για τον άλλοτε "σημαιοφόρο" των επαναστατών-φιλοξενούμενων της πόλης μας. Τι να εννοούσε άραγε;

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!