Παρασκευή, 03 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το παρεάκι αποφάσισε Κάλας ...για Γ Εθνική

Posted On Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015 12:25

Μέσα από μια συνέλευση που επιβεβαίωσε στο απόλυτο όλους όσους φώναζαν για αδιαφανείς, εξπρές διαδικασίες χωρίς σοβαρότητα και ουσία ο Κάλας πήρε το χρίσμα από 67 συνΑρειανούς μας ώστε να συνεχίσει να είναι το απόλυτο κουμάντο στην Γ Εθνική. Τι δεν καταλάβατε? Η χθεσινή ψηφοφορία για την οποία εμφανίσθηκαν στην θεωρία 5 υποψήφιοι και στην πράξη μόλις 2 είχε να κάνει με το ποιος θα επικεφαλής στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΡΗ στην Γ Εθνική... παρόλο που άπαντες στον σύλλογο εκφράζουν την βεβαιότητα τους ότι ο ΑΡΗΣ του χρόνου θα είναι στην Football League!

Τα όσα ειπώθηκαν όπως και το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας εξίσου αστεία. Απολογισμός όπως πολύ έξυπνα είχε προνοήσει ο κ.Οικονόμου δεν έγινε, παραστατικά δεν παρουσιάστηκαν, το κρυφό μνημόνιο παρέμεινε κρυφό και τα λεφτά που έβαλε ο κ.Κάλας κυμάνθηκαν από 380.000 μέχρι και 600.000 ευρώ ανάλογα με τις διαθέσεις του κάθε ομιλούντα. Το δεδομένο αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπο του κ.Καλαϊτζίδη που μέχρι και ο αδερφός Άλεξ παραδέχθηκε το προσπεράσαμε χάρη στην πολύ "εύστοχη" παρατήρηση του Γερμανού τεχνοκράτη φίλου του κ.Κάλας που του είπε τα εξής 2 σημαντικά για τον Δ.Καλαϊτζίδη. 1) Ότι για να έχεις ξεκάθαρη άποψη για έναν προπονητή μπορεί να χρειαστούν μέχρι και 5 χρόνια να τον δεις στην ομάδα, 2) Ο sir Καλαϊτζίδης έχασε μόλις 4 βαθμούς! αν το επαναλάβει αυτό και τα επόμενα χρόνια τότε ο ΑΡΗΣ θα αγωνίζεται σύντομα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις! (και θα συμπληρώσω εγώ, θα πάρει και αέρα το πρωτάθλημα της σουπερλίγκας). Αν στο σχόλιο του Γερμανού τεχνοκράτη προσθέσουμε και την τριπλέτα φωτιά Τεννέ -  Καλαϊτζίδη - Ντομπρασίνοβιτς που ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί ο ρόλος τότε μιλάμε για εγγυημένη επιτυχία στο αγωνιστικό. Η πλευρά του κ.Αρβανιτίδη που εκπροσωπούσε κάτα κάποιο τρόπο την ελπίδα για αλλαγή εντός και εκτός γηπέδου όπως ήταν λογικό δεν έπεισε μιας και στον ΑΡΗ της Γ Εθνικής(σήμερα που μιλάμε) όλα είναι καλά! Και από την στιγμή που και οι "ιερές αγελάδες" του ΑΡΗ μας πήραν είτε άμεσα είτε έμμεσα θέση υπέρ του Κάλας τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

Οπότε λαέ του ΑΡΗ δεν χρειάζεται να ανησυχείς πια γιατί η μάνα του συλλόγου έκανε το καθήκον της και πλέον ο ΑΡΗΣ στην Γ Εθνική έχει δυνατό αφεντικό που εγγυάται την επιτυχία. Τώρα βέβαια αν ο ΑΡΗΣ ανέβει όπως όλοι λένε στην Football League τίποτα από τα χθεσινά δεν θα έχει ιδιαίτερα σημασία... Με το που ανέβει ο ΑΡΗΣ θα ενημερωθείτε όλοι εγκαίρως για την συνέλευση στις 15 Αυγούστου όπου εκεί ανάμεσα σε βερμούδες, σαγιονάρες και κουβαδάκια θα βρεθούν οι εκλεκτοί που θα αποφασίσουν για το ύψος του μετοχικού κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ και όλα όσα θα πρέπει να γίνουν ώστε ο ΑΡΗΣ να βρει τον δρόμο του... πίσω στις επαγγελματικές κατηγορίες... restart λέμε...

ΥΓ. Το να επικαλείσαι τη νομιμότητα και όποτε σε βολεύει να κρύβεσαι πίσω από συγκέκριμένα άρθρα του καταστατικού είναι προσβολή για τη νοημοσύνη μας. Καλό είναι κάποια στιγμή όσοι ασχολούνται ενεργά με τον ΑΣ να δουν πως μπορούν να ανοίξουν τις πόρτες προς τον κόσμο του ΑΡΗ και όχι να παίρνονται αποφάσεις σε κλειστά παρεάκια. Και για να μην συσχετίζει κανείς  τις ψηφοφορίες στην Λέσχη με αυτές του ΑΣ μένοντας στον αριθμό  όσων ψήφισαν, η μεγάλη διαφορά έχει να κάνει με τη δυνατότητα που έχεις ή δεν έχεις σαν Αρειανός που ενδιαφέρεσαι να συμμετέχεις ενεργά σε αυτές τις διαδικασίες. Το αν θέλεις να απέχεις είναι άλλο θέμα.

ΥΓ2. Εμείς τα γράφουμε στα υστερόγραφα μας για αστεία αλλά δυστυχώς υπάρχουν και συνΑρειανοί μας που τα λένε στα σοβαρά μπας και τσιμπήσει κανείς... "ανεξάρτητος" Αρειανός ραδιοφωνικός παραγωγός(όχι δημοσιογράφος) αποκάλυψε ανήμερα της συνέλευσης ότι πίσω από το σχήμα Αρβανιτίδη κρύβεται ο Στεφανίδης...

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!