Τρίτη, 30 Απριλίου 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο διοικητικό σχήμα στον ΑΣ με πρόεδρο τον Π.Ζουμπουρίδη

Posted On Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014 09:57

Τα παιχνίδια εξουσίας στον ΑΡΗ που τις τελευταίες εβδομάδες είχαν φτάσει στην κορύφωση τους φαίνεται να έχουν ολοκληρωθεί και να έχουμε βρει τον νικητή μας! Ο κ.Γαλανός μετά την "τοποθέτηση" των οργανωμένων συνεχίζει πολύ πιο δυνατός και αυτό φαίνεται από τις εξελίξεις στον Ερασιτέχνη. Εκεί όπου ο επιστήθιος συνεργάτης του(και ξάδερφος) Παναγιώτης Ζουμπουρίδης αναδείχθηκε ο νέος πρόεδρος του ΑΣ. Μάλιστα ο κ.Ζουμπουρίδης δεν θα έχει στο πλευρό του ένα ερμαφρόδιο σχήμα με ανθρώπους που πιθανόν να έχουν άλλη φιλοσοφία και νοοτροπία όπως συμβαίνει πολύ συχνά στον ΑΡΗ μας αλλά θα έχει δικούς του συνεργάτες με τους όποιους όπως και να το κάνουμε θα υπάρχει μια καλύτερη συνεργασία. 

Δεν θα κουράσουμε με το να υπενθυμίσουμε για ακόμη μια φορά τα "έργα" του κ.Ζουμπουρίδη. Φυσικά και ανήκει στους "απαγορευμένους" παράγοντες του 2004-2014 με  παρουσίες σε διοικητικά σχήματα στην ΠΑΕ αρχικά  και στην ΚΜΑ στη συνέχεια και αυτό λέει πολλά από μόνο του. Από εκεί και πέρα θα πρέπει κάποια στιγμή όλοι μας να σταματήσουμε να ζούμε στο παρελθόν και να δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία σε ανθρώπους που είναι ακόμη εδώ να μας αποδείξουν την αξία τους και τις προθέσεις τους. Ο ΑΡΗΣ διανύει την χειρότερη περίοδο στην ιστορία του και πλέον τα όμορφα λογάκια και τα προπαγανδιστικά κείμενα σε φιλικά ΜΜΕ δεν είναι αρκετά για να καλύψουν τα λάθη. Ιδίως όταν μιλάμε για τον καταχρεωμένο ΑΣ με τα περισσότερα τμήματα του να φυτοζωούν. Με όμορφα λόγια γεμάτο "Θα θα θα"  και ανακοινώσεις στήριξης ο ποδοσφαιρικός ΑΡΗΣ βρέθηκε στην Γ εθνική και με τον ίδιο τρόπο "διαλύθηκαν" και άλλα τμήματα. Επομένως το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει από εδώ και πέρα είναι το μέλλον και φυσικά όλες αυτές οι κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν από το νέο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ώστε να διασφαλιστεί το αύριο του συλλόγου.

Η διαχωριστική γραμμή με το παρελθόν πρέπει να τραβηχτεί από άκρη σε άκρη παρόλα αυτά με την παρουσία του κ.Ζουμπουρίδη στην θέση του προέδρου του ΑΣ  και την στενή σχέση που έχει με τον κ.Γαλανό δημιουργούνται αρκετά ερωτηματικά σχετικά με το αύριο του συλλόγου. Άραγε θα γίνονται τυπικοί και σωστοί έλεγχοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα; θα διασφαλιστούν τα συμφέροντα της ΠΑΕ όταν με το καλό ανέβουμε και πρέπει να συσταθεί η νέα εταιρία; θα υπάρχει πρόσφορο έδαφος και για κάποιον άλλο επενδυτή στο μέλλον ή θα βάλουμε "χειροπέδες" στην ομάδα όπως προσπαθούσε να κάνει κάθε προηγούμενη διοίκηση; Ο χρόνος θα δείξει... Πάντως ο κ.Ζουμπουρίδης έχει μια τεράστια δεύτερη ευκαιρία να διαψεύσει όλους αυτούς που έχουν συνδέσει το όνομα του με την πορεία του ΑΡΗ προς την Γ Εθνική. Ευχής έργον είναι να αποδειχθεί ειλικρινής και ικανός...

ΥΓ. Με το πέρας του παγκοσμίου πολέμου πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ακόμη και σήμερα ότι αν ο Χίτλερ έβγαινε παντοδύναμος νικητής ίσως τα πράγματα στον πλανήτη Γη να ήταν πολύ καλύτερα για όλους τους ανθρώπους. Στον πλανήτη ΑΡΗ να δούμε τι θα συμβεί τώρα που υπάρχει παντοδυναμία Γαλανού.

ΥΓ2. Το έχουμε ξαναπεί ότι ο ΑΡΗΣ είναι πανομοιότυπος με την Ελλάδα της κρίσης. Σχεδόν οι  ίδιοι άνθρωποι που αποτελούσαν μέρος του προβλήματος στην συνέχεια αποτελούν μέρος της λύσης...

ΥΓ3. Νέο παγκόσμιο ρεκόρ χρόνου παραίτησης που δύσκολα θα καταριφθεί ποτέ σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη. Πριν ο δικαστής βγάλει την απόφαση οι "αγνοί" Αρειανοί είχαν ήδη παραιτηθεί λόγω της τοποθέτησης των οργανωμένων υπέρ Γαλανού.

ΥΓ4. Αρκετές και σημαντικές απαντήσεις έδωσε μέσα από τα social media ο παρολίγον νέος πρόεδρος του ΑΣ, Τ.Δεσύπρης. Τόσο για την παρουσία του στον ΑΡΗ κατά το παρελθόν όσο και για την πρόθεση του να ηγηθεί στο νέο ξεκίνημα στον Ερασιτέχνη. Και αν για το παρελθόν σε αρκετά από αυτά που είπε μας έπεισε, δυστυχώς για το μέλλον φάνηκε ότι θα είχαμε μια από τα ίδια. Με κλίκες εσωτερικά του Δ.Σ. του ΑΣ, παραιτήσεις και ανακατατάξεις... Κάπως έτσι καταλήγουμε στο σοφό αλλά πολλές φορές εξίσου καταστροφικό "το μη χείρον βέλτιστον".

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!