Σάββατο, 18 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιτέλους συμφωνούμε!

Posted On Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014 17:04

Αρκετές φορές μέσα από το PlanetARIS.gr έχουμε αναφερθεί στον Α.Ζαμπέτα για τις πράξεις και τις δηλώσεις του. Και όπως είναι λογικό ως βασικό στέλεχος των διοικήσεων που οδήγησαν τον ΑΡΗ στην καταστροφή οι αναφορές μας είναι αρνητικές προς το πρόσωπο του. Ενώ δεν χάνουμε ευκαιρία να καυτηριάσουμε τις κατά καιρούς δηλώσεις του μιας και συνήθως η αφέλεια και η προσπάθεια ωραιοποίησης καταστάσεων και αποποίησης ευθυνών είναι αυτό που τις χαρακτηρίζει. Προς μεγάλη μας έκπληξη διαβάσαμε(μιας και όσο υπάρχει κιτρινόμαυρο ράδιο η "βελόνα" θα είναι κολλημένη εκεί) τις δηλώσεις του Α.Ζαμπέτα στο Arena FM και για πρώτη φορά στα χρονικά μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι επιτέλους συμφωνούμε!

Σύμφωνα με τον Α.Ζαμπέτα η παραπληροφόρηση από τα ΜΜΕ, η  ελιππής ενημέρωση του κόσμου, οι προσωπικοί εγωισμοί και τα ψευτοδιλήμματα είναι αυτά που έχουν οδηγήσει τον ΑΡΗ σε δεύτερη μοίρα αντί να ψάχνουμε όλοι να βρούμε την ιδανική λύση για να σωθεί η ομάδα. Παίρνει ξεκάθαρη θέση κατά της Γ εθνικής και κρατάει "στάση αναμονής" απέναντι στον κ.Στεφανίδη τονίζοντας το αυτονόητο ότι όταν ο κ.Στεφανίδης στο "ΑΡΗΣ Ενότητα" ήθελε να φύγει η διοίκηση Αθανασιάδη στην οποία συμμετείχε ο κ.Ζαμπέτας ώστε να έρθει αυτός και οι συνεργάτες του και να τα κάνουν όλα καλύτερα. Τελικά όπως τονίζει χαρακτηριστικά το αποτέλεσμα της συμμετοχής του κ.Στεφανίδη στα διοικητικά είναι ο υποβιβασμός του ΑΡΗ και μερικά βήματα πιο κοντά στην διάλυση...  Δεν ήταν ξεκάθαρος σχετικά με το αν θα κινηθεί νομικά στην περίπτωση που επιλεχθεί ο δρόμος της εκκαθάρισης στην Γ εθνική αλλά αν του αποδείξουν με νούμερα ότι η λύση της Γ εθνικής είναι η κατάλληλη για τον ΑΡΗ τότε μπαίνει ακόμη και φυλακή(κλασσικός Α.Ζαμπέτας!!!!)  για την ομάδα... 

Φυσικά μερικές συμπαθητικές δηλώσεις προς την σωστή κατεύθυνση δεν είναι αρκετές για να διαγράψουν τα χρόνια συμμετοχής, συνενοχής ή εγκληματικής αδράνειας ενός παράγοντα του ΑΡΗ που μάλιστα για κάποια χρόνια είχε και το δικαίωμα της υπογραφής αλλά θα συμφωνήσουμε απόλυτα με τον Α.Ζαμπέτα ότι την συγκεκριμένη χρονική στιγμή όλοι θα πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας και από το να καταναλώνουμε ενέργεια στην εκτόξευση κατηγοριών και το κηνύγι των ενόχων να ψάξουμε να βρούμε τους τρόπους για να βοηθήσουμε την ομάδα. Ο καθένας από το πόστο του, οφείλει να κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει τον ΑΡΗ. Σίγουρα όλα παίζουν τον ρόλο τους αλλά η αλήθεια είναι ότι κανένας δημοσιογράφος, οπαδός, μπλόγκερ ή παρατρεχάμενος υπογράφει για την ομάδα σε συμφέρουσες ή καταδικαστικές συμφωνίες. Ας αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Οι οπαδοί να φερθούν σαν οπαδοί και η διοίκηση να φερθεί σαν διοίκηση!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!