Σάββατο, 18 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δυνατά σαν να είναι ντέρμπι

Posted On Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 13:59

Λίγες ώρες έχουν απομείνει για να ξεκινήσει ακόμη ένα παιχνίδι στο Κλ.Βικελίδης και άπαντες στον σύλλογο μας γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν για έρθει η πολυπόθητη νίκη και οι 3 βαθμοί οξυγόνο.  Θα πρέπει όλοι μας αρχίζοντας από παίκτες, προπονητές, διοίκηση και λοιπούς μέσα από την ομάδα μέχρι και τον τελευταίο οπαδό να αντιμετωπίσει την σημερινή αναμέτρηση σαν ένα ακόμη ντέρμπι ανάλογο με αυτά που προηγήθηκαν με ΠΑΟ και ΟΣΦΠ όπου η ομάδα μας λόγω σφυρίχτρας αρκέστηκε στον 1 βαθμό της ισοπαλίας. Αν δούμε αυτόν τον ΑΡΗ που είδαμε τις 2 προηγούμενες αγωνιστικές τότε σίγουρα η νίκη θα έρθει και ίσως ευκολότερα από όσο περιμένουμε.

Η συνταγή είναι πλέον γνωστή και οι "μάγειρες" Πασιαλής και Μπουγιουκλής ξέρουν τα συστατικά που θα επιλέξουν. Μπορεί λοιπόν η Βέροια σχέση με τους 2 προηγούμενους αντιπάλους μας να έρθει να αγωνιστεί με αρκετά διαφορετική φιλοσοφία αλλά κάτι τέτοιο θα ισχύει και για εμάς. Το να δούμε διαφορετικό σύστημα ή αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα είναι σχετικά δύσκολο. Το πιο πιθανό είναι να πάμε ακριβώς με ίδιο σύστημα, σχεδόν ίδια πρόσωπα αλλά με σαφώς πιο επιθετικούς προσανατολισμούς. Πίεση από το κέντρο και ίσως και πιο ψηλά και τα μπακ να βγαίνουν πιο μπροστά ώστε να συμμετέχουν στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδος. Όσο αφορά τους 11 που θα αγωνιστούν η απουσία του Ψυχογιού, η επιστροφή του Παπαζαχαρία και οι σταθερά καλές εμφανίσεις του Παντίδος είναι αυτά που προβληματίζουν κατά κάποιο τρόπο το τεχνικό δίδυμο. Με τα δείγματα γραφής από τις προπονήσεις να δείχνουν ότι ο Καζναφέρης που ξεπέρασε τις μικροενοχλήσεις θα αγωνιστεί ως δεξί μπακ ενώ μπροστά του μια θέση διεκδικούν οι Γκέσιος και Σουνάς. Δεν θα πρέπει όμως να θεωρηθεί και έκπληξη το να δούμε τον Καπετάνο να επιστρέφει στην 11αδα μιας και για να σπάσεις κλειστές άμυνες χρειάζεσαι δημιουργικούς παίκτες με καλή μακρινή πάσα όπως είναι ο Καπετάνος. Ενώ και ο Τριανταφυλλάκος που θα ήταν μια καλή επιλογή για την σημερινή αναμέτρηση μάλλον είναι ακόμη ανέτοιμος. Η ομάδα της Βέροιας με 9 βαθμούς βρίσκεται στην 10η θέση ελαφρώς πιο ψηλά από την ζώνη του υποβιβασμού αλλά η δυσαρέσκεια και ο προβληματισμός είναι έντονος στην γειτονική πόλη μιας και με το βατό πρόγραμμα που είχαν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος περίμεναν μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή κυρίως εντός έδρας. Πάντως όλοι καταλαβαίνουμε βλέποντας το πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία ότι σε παιχνίδια σαν και αυτά η νίκη είναι μονόδρομος ενώ η ισοπαλία ισοδυναμεί με ήττα.

Όπως οι παίκτες μας επιθυμούμε να δουν το παιχνίδι σαν ντέρμπι και να παλέψουν όπως στα προηγούμενα 2 παιχνίδια έτσι πρέπει και ο κόσμος της ομάδος να δει το σημερινό παιχνίδι και όπως με τον Ολυμπιακό να έρθει μαζικά στο γήπεδο! Δύσκολη η ημέρα και η ώρα διεξαγωγής του αγώνα, αδιάφορος ο αντίπαλος σαν μέγεθος αλλά όλα αυτά περνάνε σε δεύτερη μοίρα όταν αγωνίζεται ο ΑΡΗΣ μας! Αφήνουμε στην άκρη δουλειές και λοιπές υποχρεώσεις, ντυνόμαστε στα κίτρινα και φεύγουμε για Κλ.Βικελίδης, να σταθούμε στο πλευρό του Θεού! ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ!

 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!