Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ντεμπούτο Αλκαράθ με πολλές αλλαγές και χωρίς Αγκάνθο

Posted On Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2012 20:40

Στην Τρίπολη θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδος μας ο Αλκαράθ που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ετοιμάζει πολλές αλλαγές σε συστήματα και πρόσωπα κυρίως στον χώρο της άμυνας. Λογική κίνηση από τον Ισπανό μιας και ήταν φανερό ότι το πρόβλημα στην άμυνα για να λυθεί χρειάζονται ριζικές αλλαγές. Το ντεφορμάρισμα του Παπαζαχαρία, σε συνδυασμό με την ανυπαρξία του Κοέλιο και τα σκαμπανεβάσματα του Ψυχογιού έχουν σαν αποτέλεσμα να αφήνουν διαρκώς τον Βελλίδη εκτεθειμένο και αυτό είναι κάτι που εύκολα μπορεί να το διαπιστώσει κανείς, ακόμη και ένας προπονητής που μετράει λίγες ημέρες στον σύλλογο.

Εκτός από τις αναμενόμενες αλλαγές που θα δούμε στον χώρο της άμυνας και στη επίθεση θα υπάρχει η αναγκαστική αλλαγή του Αγκάνθο που προέκυψε την τελευταία στιγμή και δεν ακολούθησε την αποστολή. Ο Τριανταφυλλάκος αναμένεται να καλύψει το κενό του Ισπανού που κυριολεκτικά είναι όλη η επίθεση της ομάδος. Για αυτό ίσως να πρέπει να αναθεωρήσει ελαφρώς με την επιλογή του να αφήσει τον Καπετάνο εκτός, κάτι που φάνηκε από τις τελευταίες προπονήσεις. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες φέτος και ίσως ο Αλκαράθ να ως πρωταρχικό στόχο το μηδέν στην άμυνα και εφόσον βρεθούν τα περιθώρια για να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση κάπως έτσι να προσπαθήσουμε να αιφνιδιάσουμε και να πετύχουμε κάποιο τέρμα. Με δεδομένη την απουσία του Αγκάνθο όλο το βάρος της επίθεσης πέφτει πάνω στον Γιαννώτα ενώ και ο Σουνάς που σκόραρε την περασμένη αγωνιστική λογικά θα έχει την ευκαιρία να δώσει συνέχεια στην καλή του εμφάνιση.

Σίγουρα δεν έχει το μαγικό ραβδάκι όπως ο δήλωσε ο Αλκαράθ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν περιμένουμε να δούμε τίποτα διαφορετικό στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο. Οι αλλαγές που έχει δουλέψει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις είναι αρκετές και συνήθως οι αλλαγές προπονητή λειτουργούν θετικά στους παίκτες. Τώρα βέβαια όταν γίνονται συνήθεια και μόνιμο άλλοθι για τους παίκτες αλλάζει το πράγμα. Πάντως αν και βρισκόμαστε προς το τέλος του Α΄γύρου με την αλλαγή του προπονητή έχουμε ακόμη ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα μας που αυτή την φορά ευελπιστούμε όχι απλά να είναι νικηφόρο αλλά να έχει και την ανάλογη συνέχεια μέχρι το τέλος της σεζόν. Έτσι για να τελειώσει αυτή η περιπέτεια της παραμονής και να μπορέσουμε να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο και αντικατοπτρίζονται στο αγωνιστικό. ΑΡΗ ΔΙΠΛΟ ΔΙΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ!