Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΡΗΣ – Μεσολόγγι 77-48 | Σαρωτικός ο ΑΡΗΣ, στο πιο ήρεμο απόγευμα της σεζόν! ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 20:34

Κανένα περιθώριο δεν άφησε ο ΑΡΗΣ μας στον αντίπαλο του να σκεφθεί ότι μπορεί να αποφύγει την ήττα, ισοπεδώνοντας τον με το ευρύ 77-48. Εξαιρετική η άμυνα της ομάδος σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα εγκλώβισε το Μεσολόγγι. Καθοριστική η επιστροφή των Ντραγκίσεβιτς και Μιλόσεβιτς έδωσαν άλλον αέρα στην ομάδα!

Μπόλικο ήταν το άγχος προτού ξεκινήσει αυτή η αναμέτρηση, με την πιθανή ήττα να ήταν καταστροφική. Με το τζάμπολ όμως και όσο κυλούσε ο χρόνος το άγχος έφυγε και ο ΑΡΗΣ που περιμέναμε να δούμε εδώ και καιρό έκανε την εμφάνιση του. Με δύναμη στα ριμπάουντ και στην άμυνα και με λύσεις στην επίθεση τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι η υπόθεση νίκη ήταν ένας διαρκής μονόλογος.  Η διαφορά στο σκορ ξεπέρασε τους 30 πόντους και οι παίκτες του Σάββα Καμπερίδη μετέτρεψαν ένα θεωρητικά δύσκολο παιχνίδι σε υγιεινό περίπατο. Εντυπωσιακή η επανεμφάνιση του Ντραγκίσεβιτς και του Μιλόσεβιτς  κατάφεραν στα ελάχιστα λεπτά που αγωνίσθηκαν στο παιχνίδι να κάνουν σχεδόν τα πάντα. Μπόλικα ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση και εύκολοι πόντοι στην επίθεση μέχρι που παρέδωσαν την σκυτάλη στους υπόλοιπους που με άλλον αέρα συνέχισαν ακριβώς στους ίδιους ρυθμούς. Χαρακτηριστική ήταν η ευστοχία των παικτών μας έξω από τα 6.75 απόρροια του καλού ξεκινήματος και της ψυχολογίας που έχτισε η ομάδα. Τα 14 στα 35 τρίποντα είναι μια εξαιρετική επίδοση που φέτος δεν έχουμε ξαναδεί. Άπαντες διακριθέντες με τον Κουζέλογλου να προσθέτει άλλο ένα double double και τον Σταμάτη να έχει το εντυπωσιακό 4 στα 5 τρίποντα! Μοναδική παραφωνία ο μόνιμα εδώ και καιρό ντεφορμέ Φλιώνης όπου ούτε με την διαφορά στο +30 δεν μπορούσε να έχει καθαρό μυαλό στο παιχνίδι του.

Άλλον ΆΡΗ είδαμε με Ντραγκίσεβιτς και Μιλόσεβιτς μέσα, με τους 2 παίκτες στα ελάχιστα λεπτά που αγωνίσθηκαν να δίνουν την απαραίτητη ώθηση στην ομάδα! Και αφού βρήκε η ομάδα ρυθμό έστησε ένα εντυπωσιακό πάρτι! Ένα πάρτι που όλοι να ευελπιστούμε να συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια. Συνεχίζουμε έτσι δυνατά!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!