Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Προμηθέας Πατρών – ΑΡΗΣ 85-51 | Σαν κακόγουστο ανέκδοτο ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 23:47

Κάτι από κακόγουστο επαναλαμβανόμενο ανέκδοτο έμοιαζε το σημερινό παιχνίδι για τον ΑΡΗ μας που παραδόθηκε άνευ αντίστασης στις διαθέσεις των παικτών του Προμηθέα αλλά και των προκλητικών 3 διαιτητών. Σίγουρα όμως δεν είναι αυτό το παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να μας απασχολεί η διαιτησία μιας και η τραγική εικόνα μας και το απόλυτο μπάχαλο που επικρατούσε στις επιθέσεις μας τα επισκίασε όλα!

Ο ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ

Σε έναν ανταγωνισμό κακοποίησης του μπάσκετ ΑΡΗΣ και Προμηθέας ξεκίνησαν το παιχνίδι χέρι χέρι με το προβάδισμα να εναλλάσσεται ανάμεσα στις 2 ομάδες. Η αδυναμία μας στην επίθεση ήταν φανερή και το ένα λάθος διαδεχόταν το άλλο. Στην άμυνα όμως υπήρχε διάθεση με αποτέλεσμα και οι αντίπαλοι να δυσκολεύονται να πετύχουν καλάθια. Βέβαια είχαν τους προκλητικούς διαιτητές στο πλευρό τους που με ανύπαρκτα φάουλ φόρτωναν τους παίκτες μας από νωρίς και δώριζαν βολές στον Προμηθέα.

ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ

Παρά τα όποια προβλήματα ο ΑΡΗΣ ήταν κοντά στο σκορ και όλοι πιστεύαμε ότι στο Β ημίχρονο θα μπορούσαμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Και όμως τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Λάθη επί λαθών και μια ευθυνοφοβία στην επίθεση που έσπαγε νεύρα. Ο Προμηθέας ξεκίνησε να ευστοχεί και ο ΑΡΗΣ πέταξε λευκή πετσέτα… τουλάχιστον αυτό δείχνει η διαφορά των 34 πόντων.

ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ

Να ήταν η πρώτη φορά θα το καταλαβαίναμε. Όταν όμως το βλέπεις ολοένα και πιο συχνά τότε γίνεται ξεκάθαρο ότι κάτι δεν πάει καλά. Οπωσδήποτε η επιστροφή του Γκάλινατ να πάρει λίγο βάρος από τον Τολιόπουλο και τα πράγματα να γίνουν καλύτερα. Είναι δυνατόν όμως να παρουσιάζεται ο ΑΡΗΣ τόσο κακός επειδή του λείπει ένας παίκτης; Δυστυχώς παιχνίδια σαν και αυτό φανερώνει τις αδυναμίες που υπάρχουν στην ομάδα από την αρχή της χρονιάς και δεν διορθώθηκαν ποτέ. Χωρίς ψηλούς(όπως κρίνει ο κόουτς βάσει του ροτέισον), χωρίς επιθετικό πλάνο και με ένα μάτσο άτολμους παίκτες που θέλουν απλά να διώξουν την μπάλα από πάνω τους. Αν δεν πάρει την προσπάθεια ο Τολιόπουλος ή ο Χάρελ, θα αναγκαστεί να το κάνει ο Μποχωρίδης και ο Κατσίβελης μιας και όλοι οι υπόλοιποι κρύβονται… Και αυτή η έλλειψη αυτοπεποίθησης είναι που πληρώνει ο ΑΡΗΣ. Μια έλλειψη αυτοπεποίθησης που αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο πρόσωπο του Στάρκ που έκανε ότι μπορούσε για να καταστρέψει το παιχνίδι μας. Το πρόβλημα όμως είναι συνολικό και όχι ενός ή 2 παικτών.

ΑΠΛΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ

Ο χειρότερος φετινός ΑΡΗΣ έκανε την εμφάνιση του στην Πάτρα γνωρίζοντας ντροπιαστική ήττα από τον Προμηθέα. Έβαλαν το χεράκι τους οι διαιτητές αλλά με την εικόνα που παρουσιάσαμε στο Β ημίχρονο ίσως το μόνο που δικαιούμασταν να ήταν μια πιο τιμητική ήττα. Μπορεί σήμερα η ομάδα να έπιασε τον πάτο της απόδοσης της αλλά εδώ και αρκετά παιχνίδια η ομάδα αδικεί την φετινή προσπάθεια με την εικόνα που παρουσιάζει. Ναι μεν ο Γκάλινατ είναι σοβαρή απουσία αλλά αυτή η εικόνα Γιάννη Καστρίτη και παίκτες του ΑΡΗ δεν δικαιολογείται.

ΥΓ. Υπονοούμενα και γρίφοι στη συνέντευξη τύπου.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!