Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΕΚ – ΑΡΗΣ 64-63 | Πάλεψε… αλλά τον ώθησαν στην ήττα ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ

Posted On Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 22:33

Μια ανάσα έφθασε ο ΑΡΗΣ από μια ανέλπιστη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ χωρίς όμως τελικά να τα καταφέρει. Ένας ΑΡΗΣ που με πείσμα αρνούνταν να παραδώσει τα όπλα έφθασε μια ανάσα από τη νίκη λίγα δεύτερα πριν το τέλος αλλά  η τελευταία άμυνα δεν μας βγήκε. Σφαγιαστική για ένα ακόμη παιχνίδι η διαιτησία φρόντισε από το ξεκίνημα να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού υπερ της ΑΕΚ.

ΤΟΝ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΕ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ότι πλάνο και αν είχε ο Καστρίτης για αυτό το παιχνίδι, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα παιχνιδιού έγινε κουρελόχαρτο. Με 2 γρήγορα ανύπαρκτα φάουλ σε Κάουαν και Κώττα παίκτες σημαντικοί λόγω απουσίας εναλλακτικών λύσεων βγήκαν εκτός παιχνιδιού. Το 3ο ανύπαρκτο φάουλ στον Κάουαν σχεδόν με το που ξαναπέρασε στο παιχνίδι έδειξε ότι τον είχαν στοχεύσει. Μια κατάσταση που αποσυντόνισε όλη την ομάδα και έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να μας προσπεράσει.

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΧΑΝΛΑΝ ΚΑΙ ΑΡΗΣ ΣΕ ΤΡΙΚΥΜΙΑ

Μπορεί η διαιτησία να είχε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα αλλά και η ΑΕΚ ήταν διαβασμένη. Με σωστή άμυνα πάνω στον Χάνλαν και μπόλικες βοήθειες το «βαρύ πυροβολικό» μας σήμερα σίγησε. Αποτέλεσμα ένας ΑΡΗΣ σε πανικός να ψάχνει και να βρίσκει(!!!) πόντους σε επιθέσεις απελπισίας.

ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ

Σε απόλυτο κοντράστ με τα παιδικά λάθη σε όλες τις πλευρές του γηπέδου, τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ και τις τραγικές επιλογές στην επίθεση που χαρακτήριζαν σήμερα το παιχνίδι μας η ομάδα παρέταξε μια εντυπωσιακή μαχητικότητα και άρνηση να παρατήσει το παιχνίδι.. Το ότι η ομάδα επέστρεψε από το -10 και έφθασε στο 62-63 λίγα δεύτερα πριν την λήξη ήταν κάτι το απρόσμενο που ξάφνιασε άπαντες.   Αυτή την αντίδραση θα πρέπει να την κρατήσουμε για τη συνέχεια. Όπως και την σχετικά καλή εμφάνιση του Γουίλιαμς, το ξεπέταγμα του Πουλιανίτη και την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις του Τζούστον.

ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ

3η συνεχόμενη ήττα για την ομάδα μας που έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι έχασε σπουδαία ευκαιρία για μια νίκη εκτός προγράμματος.  Κόντρα στις απουσίες, κόντρα στις δικές του παθογένειες, κόντρα σε ένα πιο γεμάτο ρόστερ όπως αυτό της ΑΕΚ, κόντρα σε μια ακόμη εμετική διαιτησία η ομάδα πάλεψε όσο άντεξε ή όσο της επέτρεψαν να παλέψει.  Σωστή η αντίδραση για τη διαιτησία(και ας άργησε), μεγάλο λάθος όμως η καθυστέρηση στην ενίσχυση της ομάδος που αδικεί την όποια προσπάθεια.

ΥΓ. Λίγο πιο σοβαρή και έτοιμη να είχε παρουσιαστεί η ομάδα στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων της και αυτούς τους αντιπάλους θα είχαμε κάνει πάρτι…

ΥΓ2. Και όμως σε αυτή τη φάση της φωτογραφίας που ο Κάουαν φεύγει στον αιφνιδιασμό οι διαιτητές δεν είδαν φάουλ! Αλλά είδαν την θανατηφόρα ανάσα των παικτών μας...

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!