Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποφασισμένοι να το γυρίσουν!

Posted On Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 16:45

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παλέ όπως τονίζει ο σύνδεσμος… όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην παναρειανή συστράτευση για την σωτηρία του Αυτοκράτορα. Σε ένα φλογισμένο Παλέ όπου η ομάδα μας με τη στήριξη του κόσμου θα πρέπει να  κερδίσει τον Ηρακλή και να κάνει το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία του.  Η διοίκηση πρωτοδικείου  είναι κοντά στην άρση των μπαν και στην ενίσχυση της ομάδος κάτι που δείχνει ότι υπάρχει πίστη ότι ο ΑΡΗΣ μπορεί και πρέπει να το γυρίσει!

Οι 3 νίκες στα επόμενα 3 παιχνίδια είναι μονόδρομος  για να έχουμε ελπίδες με το πρώτο παιχνίδι να φαίνεται και το πιο δύσκολο. Ο Ηρακλής αν και αρκετά ασταθής στην απόδοση του είναι σε καλύτερη κατάσταση από την ομάδα, συν ότι το γρήγορο αγωνιστικό του στυλ δεν μας ταιριάζει… Κάτι που θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη του ο Σάββας Καμπερίδης και μαζί με τους παίκτες του να ψάξουν τους τρόπους ώστε στην άμυνα να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Εκεί πονάει η ομάδα, εκεί πρέπει να βρει τις λύσεις ο Καμπερίδης, σε αυτό το κομμάτι οι παίκτες θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω. Αν δεν παίξεις άμυνα όσους συνδυασμούς και σπουδαία καλάθια και αν βγάλεις στην επίθεση δεν θα έχει αντίκρισμα.  Το είδαμε σε πολλά παιχνίδια φέτος, το είδαμε και κόντρα στον συμπολίτη όπου στην επίθεση ήμασταν καλοί αλλά στην άμυνα τραγικοί.  Θα παίξουν πιο σκληρά όλοι στην άμυνα; θα θυσιαστούν κάποιοι παίκτες με τα φάουλ που θα κάνουν στα ατού του αντιπάλου; Θα γίνουν πιο έξυπνες παγίδες;  άγνωστος ο τρόπος αλλά η ουσία είναι ότι δεν θα πρέπει να ξαναδούμε τον ΑΡΗ να ελπίζει ότι απλά ο αντίπαλος δεν θα βάλει τα σουτ…  Ώρα να βγει μπροστά ο Μποχωρίδης, ώρα να δούμε τον Γκετσεβίτσιους να παίρνει περισσότερα σουτ, ώρα να αφήσει ο Καμπερίδης τον Μπράουν να κάνει το παιχνίδι του. 

Ο  ξεσηκωμός του κόσμου ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή αλλά και  οι κινήσεις που γίνονται για την ενίσχυση  της ομάδος οδηγούν στον δρόμο της επιβίωσης! Μια επιβίωση που επιβάλλει το 3 στα 3 στα επόμενα παιχνίδια αρχίζοντας από το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να μείνει όρθιος και χωρίς λιγοψυχίες να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ!

ΥΓ. Είτε τα γράφει ο κάθε Παπαδογιάννης (http://www.gazzetta.gr/basketball/basket-league/article/1432081/matomeno-mas-tsirko) είτε όχι δεν αλλάζει κάτι και αυτό φάνηκε στην περίπτωση του Ολυμπιακού όπου κανείς δεν συγκινήθηκε. Ίσα ίσα κάποιες ομαδούλες φαίνεται να απολαμβάνουν  την προσπάθεια τους να μπουν στα πλέιοφς ή στην τετράδα της Basket League.  Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα…

ΥΓ2. Αδύναμος κρίκος ο Μόρις από την αρχή της χρονιάς.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!