Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Με άδεια χέρια στην συνέλευση ζωτικής σημασίας για την ΚΑΕ;

Posted On Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 16:11

Στον πλανήτη ΑΡΗ έχουμε βιώσει πολλές πρωτοτυπίες και παράδοξα με πολλά από αυτά με την πάροδο των χρόνων να μην μας κάνουν αίσθηση. Κάπως έτσι το να ακούσει ο Αρειανός οπαδός ότι η ομάδα έχει μείνει ακέφαλη, πορεύεται χωρίς διοίκηση, απλήρωτη και ότι αναζητείται ο άνθρωπος που θα ηγηθεί να βγάλει την ομάδα από την κρίση είναι κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη. Το να υπάρχει όμως μεγαλομέτοχος, νέο Δ.Σ., νέος προπονητής αλλά όχι παίκτες να στελεχώσουν την ομάδα είναι κάτι το πρωτάκουστο που προκαλεί έκπληξη και τρόμο μαζί… Και το πιο θλιβερό από όλα είναι ότι κάπως έτσι θα παρουσιαστεί ο Γουλιέλμος σε αυτή την τόσο κρίσιμη συνέλευση όπου όλοι με αγωνία περιμένουμε όχι να καταδικάσουμε και να λιθοβολίσουμε τον μεγαλομέτοχο αλλά να ακούσουμε κάτι που θα μας κάνει να αισθανθούμε πιο αισιόδοξοι για τον μπασκετικό ΑΡΗ.

Η αρχή έγινε με τον Σούλη Μαρκόπουλο να αναλαμβάνει χρέη προπονητή. Μια κίνηση που επικροτήθηκε από όλους μιας και πρόκειται ίσως για την καλύτερη δυνατή λύση στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα.  Σειρά μετά τον προπονητή πήρε το διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ όπου είχε μείνει μόλις με τον υπό παραιτηθέντα(στα λόγια) πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο Χάρη Παπαγεωργίου μιας και όλα τα υπόλοιπα μέλη για τους δικούς τους λόγους είχαν αποχωρήσει. Έτσι εκτός του Χάρη Παπαγεωργίου που παραμένει στη θέση του έχουμε στη θέση του αντιπροέδρου τον γνωστό ηθοποιό Άκη Σακελλαρίου, τον καθηγητή Α.Π.Θ. Χρήστο Αραμπατζή και τη δικηγόρο Τζελίνα Μακραντωνάκη. Ενώ εκκρεμεί ο εκπρόσωπος του Α.Σ. στο νέο Δ.Σ. Ένα νέο Δ.Σ. που όσο καλοπροαίρετοι και αν θέλουμε να είμαστε απέναντι στα άτομα που το απαρτίζουν είναι να σε ζώνουν τα φίδια… Κανένας μπασκετικός εκτός του Χ.Παπαγεωργίου, κανένας επιχειρηματίας που θα μπορούσε να βάλει  το χέρι στην τσέπη, κανένας άνθρωπος με εμπειρία από τον χώρου μπάσκετ που έστω θεωρητικά θα μπορούσες να πεις ότι έχει γνώση του αντικειμένου. Αν το περσινό Δ.Σ. που ήταν σαφώς πιο ψημένο από το σημερινό έφθασε σε αδιέξοδο στη συνεργασία του με τον Δ.Γουλιέλμο πόσο μάλλον αυτό που απαρτίζεται από άτομα που πιθανόν να μην έχουν την παραμικρή ιδέα για την κατάσταση που επικρατεί στον μπασκετικό ΑΡΗ. Και αν το νέο Δ.Σ. μας γέμισε με προβληματισμό και ανησυχία η μη άρση του μπαν σε συνδυασμό με την αποχώρηση των 6 ξένων, του Τολιόπουλου που έκλεισε στην ΑΕΚ(χωρίς καν να του μιλήσει κανείς για παραμείνει) και το διαφαινόμενο διαζύγιο με τον Μποχωρίδη επιβεβαιώνουν ότι ο ΑΡΗΣ τη νέα σεζόν αν δεν καταρρεύσει οικονομικά πριν το πρώτο τζάμπολ θα κατέβει ως ένα εκ των φαβορί για τον υποβιβασμό στην Α2… Και αυτό το τελευταίο δεν είναι κινδυνολογία ή κάποιο βιαστικό συμπέρασμα είναι αυτό που αποτυπώνεται από τις κινήσεις της ΚΑΕ ΑΡΗΣ από την λήξη του πρωταθλήματος έως και σήμερα. Ναι μεν χρόνος υπάρχει και αν εμφανισθεί το χρώμα του χρήματος τα πάντα μπορούν να αλλάξουν αλλά τίποτα δεν δείχνει ότι ο Δ.Γουλιέλμος μπορεί να δώσει λύσεις. Μάλιστα ο τρόπος με τον οποίο κινείται όλο αυτό το διάστημα μας κάνει να αμφιβάλλουμε ακόμη και για τις προθέσεις του μιας και ως τώρα το «κάλεσμα για βοήθεια» γίνεται με έναν ιδιαίτερο και σπασμωδικό τρόπο μέσω διαρροών και συμπερασμάτων…

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα «παρουσιάσει» αύριο ο Δ.Γουλιέλμος στην κρίσιμη συνέλευση. Αν κρίνουμε από τις προηγούμενες δημόσιες τοποθετήσεις του θα πρέπει να αποκλείσουμε οποιαδήποτε διάθεση για ρεαλιστικό απολογισμό αλλά να περιμένουμε πλήρη αποποίηση ευθυνών και υποσχέσεις μαγειρεμένα με μπόλικα δικηγορίστικα μισόλογα. Οπότε όπως γράψαμε και πριν λίγο καιρό ο Α.Σ. οφείλει να θέσει ως θέμα την επόμενη ημέρα της ΚΑΕ με ή χωρίς τον Δ.Γουλιέλμο. Δεν γίνεται να αφεθεί ο Αυτοκράτορας στην τύχη του ούτε και να δείξει τις ίδιες τάσεις αυτοκτονίας που έδειξε ο ποδοσφαιρικός ΑΡΗΣ. Όποιος δεν μπορεί, δεν αντέχει, δεν θέλει ας κάνει στην άκρη να περάσει ο επόμενος…

ΥΓ. Τουλάχιστον αστείες οι αντιδράσεις κάποιων φίλων στο άκουσμα της πιθανής μεταγραφής του Ζάρα. Προφανώς και όσοι γκρινιάζουν αγνοούν το ρόστερ του ΑΡΗ σήμερα.

ΥΓ2. Χίλια μπράβο στον Άκη Σακελλαρίου που είχε το θάρρος να βγει άμεσα και να πει δημόσια ότι δεν έχει μιλήσει καθόλου με τον Δ.Γουλιέλμο, ΤΙΜΗΤΙΚΑ δέχθηκε τη θέση του αντιπροέδρου λόγω των Αρειανών συναισθημάτων που τρέφει ο ίδιος και η οικογένεια του αλλά και της εκτίμησης που τρέφει προς το πρόσωπο του Χάρη Παπαγεωργίου που του το πρότεινε. Και φυσικά τόνισε ότι δεν θα έχει ενεργή δράση(ούτε τα τώρα ούτε στο μέλλον) στα κοινά λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του και έχει πλήρη άγνοια για τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. Και συμπλήρωσε ότι μόλις χθες του το πρότειναν να αναλάβει αυτόν τον τιμητικό ρόλο… δείγμα οργάνωσης και πλάνου!ΥΓ3. Όπως πολύ εύστοχα σχολίασε ένα παλικάρι στα socialmedia“Σε αυτη τη φαρσοκωμωδία που διαδραματίζεται στην ΚΑΕ ήταν απαραίτητος κ ένας ηθοποιός”

ΥΓ4. Συνεχίζοντας την προσφιλή τακτική του ο Δ.Γουλιέλμος με τις φήμες και διαρροές… πήγε για τέλη Ιουλίου η άρση του μπαν.

ΥΓ5. Και για αυτούς που χάθηκαν στις λέξεις του κείμενου, το γράψαμε στην αρχή θα το ξαναγράψουμε και στο τέλος «σε αυτή την τόσο κρίσιμη συνέλευση όπου όλοι με αγωνία περιμένουμε όχι να καταδικάσουμε και να λιθοβολίσουμε τον μεγαλομέτοχο αλλά να ακούσουμε κάτι που θα μας κάνει να αισθανθούμε πιο αισιόδοξοι για τον μπασκετικό ΑΡΗ» . Και για αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει στην αυριανή συνέλευση να παραβρεθούν όσοι μπορούν να προσφέρουν στην προσπάθεια εξεύρεσης κάποιας λύσης. Ενώ οι οξύθυμοι που κοντεύουν να τρελαθούν με αυτά που συμβαίνουν ή δεν συμβαίνουν στην ΚΑΕ καλύτερα να αράξουν και να συντονιστούν στο YellowRadio.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!