Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωση για όλα τα φλέγοντα θέματα από την "ΑΡΗΣ - Ενότητα"

Posted On Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011 17:16

Μπορεί οι εκλογές της Λέσχης να ανήκουν στο παρελθόν αλλά από ότι φαίνεται η παράταξη "ΑΡΗΣ - Ενότητα" δεν σκοπεύει να αφήσει έτσι απλά στην άκρη το ενδιαφέρον της για την ομάδα. Με χθεσινή της ανακοίνωση "καυτηριάζει" όλα τα θέματα που απασχολούν και ταλαιπωρούν την ομάδα μας το τελευταίο διάστημα παίρνοντας ξεκάθαρη θέση τονίζει όλα αυτά που λίγο πολύ όλοι μας έχουμε εντοπίσει και σχολιάσει πολλές φορές στις μεταξύ μας συζητήσεις. Και επειδή εδώ σε αυτό το blog δεν ανήκουμε σε κάποια παράταξη ή έχουμε κάποια ιδιαίτερα συμφέροντα πέρα από το καλό του ΑΡΗ δεν έχουμε λόγο να την "πνίξουμε" την ανακοίνωση και για αυτό θα ασχοληθούμε με το περιεχόμενο της.  Οι αναφορές στο πολυάριθμο ροστερ, στην "επένδυση" στα νέα παιδιά που δεν αγωνίζονται, στις πολλές μεταγραφές χωρίς πλάνο, στην ανυπαρξία αντίδρασης σε ότι έχει να κάνει στο θέμα με την διαιτησία αλλά και η στήριξη προς το πρόσωπο του Σάκη Τσιώλη με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που να έχει διαφορετική άποψη για όλα αυτά.  Αυτό όμως που χρίζει ιδιαίτερης σημασίας είναι το παρακάτω κομμάτι που θα το ποστάρω  αυτούσιο :

"Επίσης, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις προεκλογικές εξαγγελίες της διοίκησης αναφορικά με το εμπορικό τμήμα της ομάδας. Βλέπουμε ότι η μπιραρία ακόμη «ανακαινίζεται», τα τουρνικέ δεν εμφανίστηκαν, τα φωτοβολταϊκά χάσανε το καλοκαίρι, η δε πολιτική στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας ήταν απογοητευτική, γεγονός που αποδεικνύεται τόσο από τον μικρό αριθμό τους όσο και από τις συνεχείς αναπροσαρμογές των τιμών των μεμονωμένων εισιτηρίων.

Σε ό,τι αφορά τον ΑΡΗΣ FM, το επίσημο ραδιόφωνο του ΑΡΗ, τις τελευταίες δύο μέρες ο σταθμός μεταδίδει μόνο μουσική και όχι ειδήσεις που αφορούν την ομάδα μας. Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό, σίγουρα όμως μάς ανησυχεί και προκαλεί αλγεινή εντύπωση στον κόσμο του ΑΡΗ. Παράλληλα, αρνητική εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι εργαζόμενοι στον ΑΡΗΣ FM και στο σάιτ του, δημιούργησαν ανταγωνιστικό σάιτ, διά του οποίου ενημερώνουν τους φιλάθλους μας σχετικά με τα νέα της ομάδας. Δεν είμαστε ενάντιοι στη δημιουργία διαφόρων Μέσων ενημέρωσης που σαν κύριο θέμα έχουν τον ΑΡΗ, γιατί και με αυτό τον τρόπο αποδεικνύεται η δυναμική και το μέγεθος του Συλλόγου. Αυτό που συμβαίνει όμως με το συγκεκριμένο σάιτ είναι απαράδεκτο και οι φορείς της ομάδας πρέπει να το αντιμετωπίσουν ανάλογα. Δεν θα μας πείραζε αν οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι αρθρογραφούσαν και εξέφραζαν τη γνώμη τους σε οποιοδήποτε σάιτ. Εδώ όμως πρόκειται για μία επιχείρηση καθαρά ανταγωνιστική, που στέκεται απέναντι στο σάιτ τού ΑΡΗΣ FM: το θέμα που δημιουργείται είναι τόσο ηθικό όσο και οικονομικό."

Αυτό που με στεναχωρεί πάρα πολύ είναι ότι ακόμη και μια παράταξη που "κατηγορήθηκε" έντονα για προχειρότητα και αρκετές ανακρίβειες στις εξαγγελίες της βγαίνει και θέτει κάποια ερωτήματα και κάνει κάποιες επισημάνσεις που θα έπρεπε να έχουν τεθεί πολύ πιο πριν πρώτα από το Δ.Σ. της Λέσχης και μετά από όλους τους ρεπόρτερ του ΑΡΗ. Κάθε μέρα ασχολούμαστε με τον ΑΡΗ, ξεψαχνίζουμε το διαδίκτυο, είμαστε συντονισμένοι στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου(όταν αυτός λειτουργεί), διαβάζουμε αθλητικές εφημερίδες, μιλάμε με συνΑρειανούς αλλά σχεδόν πουθενά όχι μόνο δεν παίρνουμε απαντήσεις αλλά δεν βλέπουμε να εκφράζονται έστω εύλογες απορίες σαν τις παραπάνω... Τελικά το συμπέρασμα που έχω βγάλει από όλα αυτά είναι ότι στον ΑΡΗ αν τολμήσεις να ρωτήσεις κάτι πέρα από το "επίσημο διάγγελμα" που βγαίνει και κυκλοφορεί από το αρμόδιο γραφείο τύπου της ΠΑΕ θεωρείσαι κακοπροαίρετος και λασπολόγος. Χαίρομαι να υπάρχουν αθλητικές εφημερίδες, ραδιοφωνικοί σταθμοί, ιστοσελίδες και άλλα ΜΜΕ που να έχουν ως κύριο θέμα τον ΑΡΗ μιας και με αυτόν τον τρόπο ο κόσμος "κρατιέται" κοντά στην ομάδα όταν δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά όταν όλες αυτές οι φωνές σχεδόν συντονίζονται και λένε το ίδιο ποίημα σαν χορωδία τότε αρχίζω να ανησυχώ και να ψάχνω σαν συνωμοσιολόγος το νόημα πίσω από τις λέξεις.  Δεν μπορώ να ξέρω που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση μιας και νομίζω ότι φέτος είναι φανερό πόσο έχει "κρυώσει" ο κόσμος με την ομάδα και αν κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό οφείλεται απλά στην κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδος μάλλον είναι γελασμένοι. Η αγωνιστική κατρακύλα είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της  "ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ"