Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άνετος και ωραίος!

Posted On Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015 16:49

Με τον Σέρχιο Κόκε να δίνει την απάντηση του εντός του αγωνιστικού χώρου σε όλους τους επικριτές του ο ΑΡΗΣ πήρε μια εύκολη νίκη με το ευρύ 4-1 πάιζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο. Από τον Ισπανό ξεκίνησε το πρώτο γκολ του Α.Τάτου ενω΄έδωσε και το προβάδισμα στο σκορ με ωραίο μακρινό συρτό σουτ σε μια συνολικά πολύ καλή παρουσία 

Όσο πιο γρήγορα  έρθει το γκολ που θα ανοίξει την αντίπαλη άμυνα τόσο πιο εύκολο γίνεται το παιχνίδι στη συνέχεια. Αυτό ακριβώς κυνήγησαν από την αρχή του αγώνα οι παίκτες μας και μόλις στο 20' ο Κόκε έβγαλε πολύ ωραία έξυπνη πάσα στον Νλουντούλου που ερχόταν από πλάγια και αυτός με την σειρά του πάσαρε ιδανικά στον Τάτο που δεν είχε πρόβλημα με ένα ψύχραιμο πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αν και υπήρχε απόλυτη κατοχή και καλή κυκλοφορία της μπάλας με μια ανάποδη κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ η Θύελλα Φιλώτα ισοφάρισε. Ο Κόκε όμως δεν ήταν διατεθιμένος να συνδυάσει το "ντεμπούτο" του με φανέλα βασικού με απώλεια βαθμών στο Κλ.Βικελίδης και με την συμπλήρωση των 45' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τον ΑΡΗ στα αποδυτήρια να προηγείται στο σκορ.  Στο ξεκίνημα του αγώνα σε μια πολύ ωραία αντεπίθεση ο Πόι έβγαλε εξαιρετική σέντρα στον Ντούνη που πέτυχε ακόμη ένα τέρμα με την φανέλα του ΑΡΗ. Το πολύ ωραίο εναέριο γυριστό σουτ του Ιντζίδη που κατέληξε στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ ήταν το κερασάκι της τούρτας μιας πολύ καλής ημέρας για τον ΑΡΗ μας!

Σήμερα φάνηκε ξεκάθαρα πόσο χρήσιμος είναι ο Σέρχιο Κόκε στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για να επανέλθει εκεί που ανήκει. Όταν απέναντι σου έχει ταμπουρωμένες διπλές άμυνες και ομάδες που θέλουν μόνο να σου καταστρέψουν το παιχνίδι, η ποδοσφαιρική εφυία του Ισπανού και η ποιότητα του δίνουν ένα μεγάλο αβαντάζ στην ομάδα μας. Πλέον δεν είναι μόνο Α.Τάτος ή ο Πόι που μπορεί να βγάλει την καλή πάσα που χρειάζεται αλλά υπάρχει και ο Κόκε για να βοηθήσει όλους τους υπόλοιπους. Ενώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι λόγω της καλής κυκλοφορίας  και των εμπνεύσεων του Ισπανού είδαμε έναν πιο ελκυστικό ΑΡΗ σε σχέση με τις προηγούμενες αγωνιστικές και αυτό είναι κάτι σημαντικό μιας και όσο περνάνε οι αγωνιστικές το ενδιαφέρον του κόσμου για αυτά τα διαδικαστικά παιχνίδια είναι λογικό να ατονίζει. 

ΥΓ. Παρών στο γήπεδο ήταν και ο Ν.Κυζερίδης που αύριο για λίγα λεπτά θα συμμετέχει στο αυριανό φιλικό στήριξης προς το πρόσωπο του. Είτε θέλεις να το παρακολουθήσεις το παιχνίδι είτε όχι, μια στάση στο Κλ.Βικελίδης και ένα εισιτήριο θα σου στοιχίσει μόλις 5€ από την τσέπη σου και 5' από τον χρόνο σου!