Κυριακή, 12 Μαϊος 2024

#ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να κάνει ποδαρικό στο 2018 επιστρέφοντας στις νίκες

Posted On Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2018 12:13

Μπορεί οι 2 γκέλες στο τελείωμα του 2017 να μην μας κούνησαν από την πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε ήσυχοι και τα πάντα βαδίζουν στον δρόμο που πρέπει. Η ομάδα θα πρέπει από σήμερα να επιστρέψει στις νίκες και να μαζέψει το συντομότερο δυνατό τους βαθμούς που θα της εξασφαλίσουν την άνοδο. Άλλωστε όταν αντιμετωπίζεις τον Απόλλων και υποδέχεσαι τους "πολυτέλεια για τον ΑΡΗ" Κάλας - Καλαϊτζίδη και θυμάσαι ότι πέτυχαν το ακατόρθωτο… να βγάλουν τον ΑΡΗ μας δεύτερο στην ερασιτεχνική Γ Εθνική  μόνο σίγουροι δεν πρέπει να είμαστε ότι ο στόχος της ανόδου έχει "κλειδώσει" από τόσο νωρίς.

Για όσους μας διαβάζουν συχνά ξέρουν ότι σε αυτή την περιπέτεια στα χωράφια της Γ και Β Εθνικής σπάνια γράφουμε pre-gameάρθρα γιατί πολύ απλά θεωρούμε ότι ο ΑΡΗΣ δεν ανήκει σε αυτές τις κατηγορίες και οι περισσότεροι αντίπαλοι του είναι ανάξιοι αναφοράς. Όταν μάλιστα βλέπουμε τους ανταγωνιστές μας και θυμόμαστε ότι αυτός ο Γολγοθάς ήταν  η "λύση" κάποιων συνΑρειανών μας που την επέβαλλαν και σε όλους τους υπόλοιπους είναι που μας πιάνει αγανάκτηση και θλίψη. Επομένως η επιστροφή του Καλαϊτζίδη στο Κλ.Βικελίδης θέλοντας και μη μας γυρίζει πίσω στα χρόνο και μας θυμίζει πως εντέχνως διέλυσε την ομάδα που ήδη υπήρχε, έκανε προετοιμασία χωρίς παίκτες και φιλικά και τελικά έστησε μια ομάδα με κάτι κουρασμένα παλικάρια που ήταν σχεδόν καταδικασμένα να αποτύχουν.  Το τέχνασμα με την αποπομπή του Κάμπος και την μαριονέτα Ντομπρασίνοβιτς ήταν ένα από τα κορυφαία επεισόδια που είδαμε σε αυτό το σήριαλ και έφερε φαρδιά πλατειά την υπογραφή του Καλαϊτζίδη. Ενός Καλαϊτζίδη που μαζί με τον Αμερικάνο αδερφό Κάλας κατάφεραν να γεμίζουν με δηλητήριο την οικογένεια του ΑΡΗ τάζοντας σε ΑΣ, βετεράνους και διάφορους άλλους "αυλικούς" δωράκια και υποσχέσεις με αποτέλεσμα όλος ο σύλλογος να έχει γίνει ένα μπ@#$δέλο ανήμπορο να βγει πρώτο σε μια ερασιτεχνική κατηγορία κόντρα σε χωριάτες σερβιτόρους, φοιτητές κλπ… Αδιαμφισβήτητα η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου ΑΡΗ από την ημέρα της ίδρυσης του.

Το χειρότερο από όλα με την παρουσία των αδερφών Καλαϊτζίδη στον ΑΡΗ ήταν ότι το δηλητήριο που είχαν σκορπίσει είχε ριζώσει τόσο βαθειά στην Αρειανή οικογένεια που ακόμη και μετά την παταγώδης ιστορική αποτυχία  υπήρχαν συνΑρειανοί που αγωνιζόντουσαν να επιβάλλουν και να διατηρήσουν αυτούς τους ανθρώπους στον ΑΡΗ μας. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σήμερα είναι να γεμίσουμε το Κλ.Βικελίδης να του προσφέρουμε την υποδοχή που του αξίζει και η ομάδα μας μέσα στο γήπεδο να τον κεράσει και μερικά γκολάκια.  Το ραντεβού όλων μας στις 15.00 στο Κλ.Βικελίδης!

ΥΓ. Όσο για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδος τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ενώ χρειάζεσαι ξεκάθαρα 1 ποιοτικό σέντερ φορ, 1 αναπληρωματικό στόπερ και ίσως κάποιους ποιοτικούς παίκτες στα χαφ στον άξονα η ομάδα δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση και λογικά περιμένει την λήξη των μεταγραφών μπας και καταφέρει να τσιμπήσει κάποιο "λαχείο" όπως έγινε το καλοκαίρι με τον Πλατέλλα.

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!