Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022

#ΔΙΑΦΟΡΑ

Έφυγε το "μαύρο" 2012, οι πληγές του παραμένουν

Posted On Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2013 17:24

2013 πλέον και όπως συνηθίζεται στο ξεκίνημα κάθε χρονιάς έτσι και αυτές τις ημέρες οι ευχές για καλύτερες ημέρες από τις προηγούμενες διαδέχονται η μια την άλλη. Διανύοντας τον έκτο χρόνο λειτουργίας αυτής της ιστοσελίδας είναι πραγματικά λυπηρό να βρισκόμαστε για πρώτη φορά σε αυτή την θέση όπου θα πρέπει να εκφράσουμε έναν αέρα αισιοδοξίας και ελπίδας για το νέο έτος και όμως να αδυνατούμε να το κάνουμε μιας και παρά την τραγική κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος μας σήμερα υπάρχουν και χειρότερα. Ίσως να υπάρχουν και χειρότερα από αυτά που ήδη έχουμε ζήσει κατά το παρελθόν που δεν ήταν και λίγα. Και όμως οι ελπίδες για κάτι καλό, κάτι διαφορετικό από ότι ζήσαμε μέσα στο 2012 είναι ελάχιστες. Ακόμη και αυτή η σημαδιακή ημερομηνία της 11ης Ιανουαρίου όπου θα συζητηθεί η υπαγωγή της ομάδος στο άρθρο 99 αλλά και το φορολογικό νομοσχέδιο, σε περίπτωση που εξελιχθούν όλα ομαλά το μόνο που μπορούν ουσιαστικά να μας προσφέρουν είναι μια ελπίδα και τίποτα παραπάνω.  Εξίσου λυπηρό είναι ότι όλη αυτή η κατάσταση είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης σχεδόν όλων των θεσμών του ΑΡΗ μας. Α.Σ. , ΚΜΑ, συνδέσμων που κατά το παρελθόν η παρέμβαση τους ήταν καταλυτική και τα αποτελέσματα άμεσα. Τίποτα με τα σημερινά δεδομένα δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανθούμε ότι το 2013 θα είναι καλύτερο από το 2012 για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ.

Αν υπάρχει όμως κάτι που δείχνει να έχει μπει σε σωστό δρόμο και παρά τις πληγές των προηγούμενων χρόνων και τα τεράστια εμπόδια που συνεχώς προκύπτουν φαίνεται να μην λυγίζει και να προσπαθεί δειλά δειλά να σηκώσει κεφάλι είναι το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου. Εκεί όπου τα πράγματα πάντα ήταν πιο δύσκολα, τα έσοδα πενιχρά και οι υποχρεώσεις αναλογικά πολλαπλάσιες από αυτές του ποδοσφαιρικού ΑΡΗ. Και όμως φαίνεται να γίνεται δουλειά, φαίνεται να υπάρχει πλάνο, φαίνεται να υπάρχει θέληση και αποφασιστικότητα ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και ο Αυτοκράτορας να αρχίσει να οδεύει προς τον θρόνο του. Σίγουρα περιμέναμε μια καλύτερη αγωνιστική πορεία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα εγκαταλείψουμε την προσπάθεια. Η νέα διοίκηση έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και αν ακόμη δεν αντικατοπτρίζεται αυτή η εμπιστοσύνη στις κερκίδες του Παλέ άπαντες γνωρίζουν ότι είναι θέμα χρόνου για να γίνει και αυτό. Ο μπασκετικός ΑΡΗΣ είναι με διαφορά η ελπίδα κάθε Αρειανού για να βρει λόγους να χαμογελάσει και να πανηγυρίσει επιτυχίες μέσα στο 2013. Μακάρι η προσπάθεια και οι ελπίδες όλων μας να δικαιωθούν.

Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στον κόσμο του ΑΡΗ! Είναι δύσκολες οι στιγμές αλλά εμείς ποτέ δεν ήμασταν για τα εύκολα! ΠΙΣΤΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ! Όλοι κοντά στον ΑΡΗ μας και τα καλύτερα θα έρθουν! Ο αγώνας δεν σταματάει ποτέ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

Re: ΑΡΗΣ – Λαμία 0-0 |  Αναποτελεσματικός από την αρχή μέχρι το τέλος

Το σημερινό παιχνίδι είναι πιο δύσκολο και ακόμα πιο σημαντικό,φίλε Πλάνετ.Ισχύει ό,τι μονότονα...

 

23.Ιαν.2022


Re: ΑΡΗΣ – Λαμία 0-0 |  Αναποτελεσματικός από την αρχή μέχρι το τέλος

Πάλι τα ίδια αναγκάζομαι να γράφω φίλε Πλάνετ,η ομάδα θέλει βελτίωση στην κυκλοφορία της μπάλας...

 

20.Ιαν.2022


Re: Να βγει από το αγωνιστικό αδιέξοδο

Πρέπει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ευκαιρίες και η νίκη θα έρθει,φίλε Πλάνετ,με περισσότερη...

 

20.Ιαν.2022


Re: Απόλλων Σμύρνης – ΑΡΗΣ 0-0 | Τα ίδια και τα ίδια…

Τα πλέιοφς δεν τα βάζω μέσα γιατί εκεί κατά κάποιο τρόπο κατέρρευσε η ομάδα συν 2-3 σφαγιαστικές...

 

20.Ιαν.2022


Re: Απόλλων Σμύρνης – ΑΡΗΣ 0-0 | Τα ίδια και τα ίδια…

Ηταν και κάποια παιχνίδια στα πλέι οφ φίλε Πλάνετ...

 

19.Ιαν.2022


logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!