Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

#ΔΙΑΦΟΡΑ

Ξεμπρόστιασμα on the air

Posted On Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2012 20:53

Μπορεί η ομάδα μας να διανύει μια πολύ άσχημη χρονιά στα βασικά τμήματα του(ποδόσφαιρο και μπασκετ) και η αγωνιστική εικόνα που βγάζουν οι ομάδες μας όπως και κάποιες συμπεριφορές συνΑρειανών μας να μην μας εκφράζουν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αισθανόμαστε υπερήφανοι που είμαστε Αρειανοί και ότι επιτρέπουμε τον καθένα να μας χλευάζει. Ιδίως όταν πρόκειται για δημόσια πρόσωπα που κατέχουν σημαντικές θέσεις και εκφράζονται δημόσια. Μπορεί το περιστατικό με τον αντιδήμαρχο  Περιβάλλοντος, Ποιότητας Ζωής και Ελεύθερων Χώρων Δήμου, Κώστα Ζέρβα να πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις από όσο πραγματικά να άξιζε παρόλα αυτά ο κ.Ζέρβας κατάφερε με την τηλεφωνική παρέμβαση που έκανε στην εκπομπή του Λ.Σκόρδα να πείσει άπαντες ότι σε ανθρώπους που δείχνουν τέτοιο ήθος και τέτοιες συμπεριφορές απέναντι στον ΑΡΗ μας, τον κόσμο του και ακόμη περισσότερο σε μικρά Αρειανάκια θα πρέπει να έχουμε μηδενικές ανοχές και να απαιτούμε τον σεβασμό που μας αξίζει. Δηλώσεις σαν αυτό το εμετικό "Μια ομάδα μια πόλη" ή αστεία που υποβαθμίζουν τον σύλλογο μας ας τα κάνουν στις παρέες τους και στους κολλητούς τους αλλά όχι χρησιμοποιώντας τους θεσμικούς ρόλους τους και μπροστά σε παιδιά που όπως είναι λογικό δεν έχουν το θάρρος να τους απαντήσουν όπως τους αρμόζει. Είναι λυπηρό να ακούς  τον κ.Ζέρβα που φυσικά μέχρι σήμερα ούτε γνωρίζαμε την ύπαρξη του να μην έχει την ευγένεια, τον σεβασμό, το σθένος να ζητήσει μια τυπική συγνώμη από αυτούς τους οποίους πιθανόν χωρίς να το θέλει πρόσβαλλε με την συμπεριφορά του. Αντί για μια "διπλωματική" συγνώμη προς τον κόσμο του ΑΡΗ προτίμησε να προσπαθήσει να υποβαθμίσει το γεγονός.

Η στάση του Λάμπρου Σκόρδα, ο τρόπος με τον οποίο αντιμετώπισε τον συγκεκριμένο άνθρωπο και η επιμονή του στα πιστεύω και ιδανικά του σε σχέση με τον ΑΡΗ που λογικά ασπάζονται όλοι οι Αρειανοί θα πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση προς όλους εμάς ώστε να σταματήσουμε να ανεχόμαστε τέτοιου είδους παρεμβάσεις είτε είναι σημαντικές, είτε είναι ασήμαντες. Αυτό που κατάφερε ο Λ.Σκόρδας να κάνει τόσο αυθόρμητα πραγματικά ήταν κάτι το μοναδικό και όσοι είχαν την τύχη να ακούσουν ζωντανά όλη την συνομιλία είμαι σίγουρος ότι θα αισθάνθηκαν έστω και λίγο ρίγος και υπερηφάνεια. Μοναδική Αρειανίδικη υπερηφάνεια γιατί ο Λ.Σκόρδας κατάφερε να εκφράσει την αγανάκτηση του κόσμου του ΑΡΗ για όλους αυτούς που για να φανούν λαϊκίζουν και πουλάνε οπαδιλίκι σε χώρους που δεν χωράνε τέτοιες συμπεριφορές και να απαιτήσει τον σεβασμό που αξίζει ο σύλλογος μας και όλοι εμείς. Με καθαρό λόγο και επιχειρήματα κατάφερε να κάνει τον κ.Ζέρβα να μοιάζει αυτός με μαθητή λυκείου που χαμογελούσε αμήχανα. Ακόμη και την συμπαθέστατη δασκάλα που προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός προσφέροντας "χείρα βοηθείας" στον κ.Ζέρβα κατάφερε να την κάνει να αναρωτηθεί και η ίδια αν τελικά η συμπεριφορά του κ.Ζέρβα ήταν σωστή και αν και η ίδια έχει ευθύνη για ότι έγινε. Περιστατικά σαν το συγκεκριμένο έχουν γίνει πάρα πολλές φορές μιας και αυτή η ομάδα όπως και ο κόσμος που την ακολουθεί έτσι είναι μαθημένος. Να μην σέβεται τίποτα και να εκμεταλλεύεται ότι μπορει για να προπαγανδίσει. Για πρώτη φορά όμως ένας από αυτούς πήρε την απάντηση του. Μια απάντηση που εκφράζει όχι μόνο τον Λ.Σκόρδα αλλά όλο τον κόσμο του ΑΡΗ!

Αφού ολοκληρώθηκαν τα σχετικά τηλεφωνήματα όπως ήταν λογικό ακολούθησαν τα "μπράβο" από τους ακροατές για την στάση του πρώην προέδρου της ΠΑΕ. Ειλικρινά όσο παραπληροφορημένοι ή μπερδεμένοι και αν είστε αγαπητοί συνΑρειανοί είναι δυνατόν να έχουμε "εξορίσει" αυτόν τον άνθρωπο από τα κοινά του ΑΡΗ και να επιτρέπουμε σε ανθρώπους σαν τον κ.Αθανασιάδη που δεν μπορεί να βάλει 3 λέξεις σε μια λογική σειρά ή τον Αντώνη Ζαμπέτα που με αυτά που λέει μοιάζει να ζει σε κάποιο παράλληλο σύμπαν να εκπροσωπούν τον ΑΡΗ? Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούν όλοι αυτοί που προτιμούν τους χαμηλούς τόνους και πρόσωπα που όχι μόνο δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του ΑΡΗ αλλά ούτε να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους στην ομάδα μας...

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!