Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προπαγάνδα που προκαλεί και κουράζει

Posted On Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2012 22:34

Σε τεράστιο ατόπημα υπέπεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης αναπαράγοντας ουσιαστικά το προσβλητικό. ντροπιαστικό, φασιστικό, πέρα από κάθε λογική και αθλητικό ήθος "μια ομάδα μια πόλη" που οι συμπολίτες - φιλοξενούμενοι της πόλης ονειρεύονται. Ο Γ.Μπουτάρης, γνωστός Αρειανός που τα χρόνια της παντοκρατορίας του μπασκετικού ΑΡΗ ήταν ένας από τους χρηματοδότες της ομάδος που δεν δίσταζε μάλιστα με κάθε ευκαιρία να εκφράζει τα αντιμπαογκτσίδικα αισθήματα του. Προφανώς παρασυρόμενος από την επι δεκαετίες προπαγάνδα του συμπολίτη που αναβιώνει με την έλευση του Ι.Σαββίδη αλλά και τις επιπτώσεις που έχει το πέρασμα του χρόνου από πάνω του δεν δίστασε να κάνει δημόσια και την "μοιρασιά" της αθλητικής Θεσσαλονίκης... Ποδόσφαιρο ο όμιλος Κωσταντινουπολιτών, μπάσκετ ο Αυτοκράτορας ΑΡΗΣ και βόλεϊ ο Ηρακλής... Τόσο απλά, τόσο ξεδιάντροπα, τοσο παράλογα αλλά και ταυτόχρονα πολιτικά ορθά σε μια χώρα που τραβάει τα πάνδεινα από τους πολικούς της... Έτσι λοιπόν και ο Γ.Μπουτάρης παρά το "επαναστατικό" και προοδευτικό προφίλ που προσπαθεί να προβάλλει σαν γνήσιος πολιτικός άρχοντας αυτής της πόλης θεωρεί ότι βολεύει το κράτος και την πολιτική ηγεσία να καταργήσει την ιστορία ενός αιώνα ανθρώπων που έφεραν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό σε αυτή την πόλη για να εξυπηρετήσει το καπρίτσιο κάποιων παραγόντων του συμπολίτη και μια μικροπρεπής λογικής που ξεφεύγει από τα όρια του αθλητισμού.

Αυτή λοιπόν η κρατικοδίαιτη ομάδα, που οι ίδιοι οι παράγοντες της την παρομοιάζουν με ΔΕΚΟ, με οπαδούς και παράγοντες μπλεγμένους σε εγκληματικές οργανώσεις που αν και θέλει να αυτοπροβάλλεται σαν την μεγάλη ομάδα της Μακεδονίας αγωνιά και παλεύει επι χρόνια για την εξωαγωνιστική εξόντωση των ανταγωνιστών της ο Γιάννης Μπουτάρης θέλει να μας την πλασάρει σαν τον must-be ποδοσφαιρκό εκπρόσωπο της Θεσσαλονίκης!!!!  Κρίμα Γιάννη Μπουτάρη για αυτές τις δηλώσεις μιας και απογοήτευσες την πλειοψηφία των συνΑρειανών και ψηφοφόρων σου που σε στήριξαν...  Ασχοληθείτε εσείς με την πολιτική και την διαπλοκή σας και αφήστε το κοσμάκη τουλάχιστον να έχει να ασχολείται με το τόπι... είτε αυτό είναι πορτοκαλί με σπυριά, είτε είναι ασπρόμαυρο, είτε είναι λευκό... Μας κουράσατε!

ΥΓ. Επειδή η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ και η ΠΑΕ ΑΡΗΣ η οποία σύμφωνα με τον Γ.Μπουτάρη καλό είναι να "καταργηθεί" δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση διαμαρτυρίας θα ποστάρω το link της ανακοίνωσης της ΠΑΕ Ηρακλής που παρά τα τεράστια προβλήματα της και την μετάλλαξη της σε Ηρακλής Ποντίων οι παράγοντες της βρήκαν το σθένος έστω με μια ανακοίνωση να εκφραστούν την δυσαρέσκεια τους για όσα τραγελαφικά είπε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.

Την ίδια στιγμή που στο site της ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει αναρτηθεί ως "πρωτοσέλιδο" ένα βίντεο για τα 98 χρόνια ίδρυσης του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και ολόκληρης της Ελλάδος! Ας το παρακολουθήσουμε...

 

{source}
<iframe width="560" height="315" src="/

" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
{/source}