Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ορίζει την τύχη του κόντρα στον Ιωνικό

Posted On Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 20:35

Προτελευταία αγωνιστική και μαθηματικά τίποτα δεν έχει κριθεί για τον χιλιοταλαιπωρημένο ΑΡΗ που καλείται να κερδίσει για να «κατακτήσει» κάτι το αυτονόητο. Αυτή είναι η κατάσταση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια όλοι μας, αυτή είναι η κατάσταση στην οποία έστω και την ύστατη στιγμή ο Καμπερίδης και οι παίκτες του να ανταποκριθούν.

Με τον Λίτλ τελικά να επανέρχεται κανονικά στις προπονήσεις, η ομάδα μας θα κατέβει σχεδόν πλήρης απέναντι στον Ιωνικό. Οι αντίπαλοι μας σχεδόν αδιάφοροι και με μόλις 4 ξένους στην σύνθεση τους υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα μας ανησυχούσαν αλλά με τον φετινό ΑΡΗ τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Αν στην τραγική αγωνιστική εικόνα της ομάδος προσθέσεις και τον παράγοντα διαιτησία που τις τελευταίες αγωνιστικές οργιάζει όποτε μας βλέπει τότε ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι «σίγουρη νίκη» για αυτόν τον ΑΡΗ δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχουν και δικαιολογίες για την διοίκηση, τον Καμπερίδη και τους παίκτες για το σημείο που έχουν φθάσει την ομάδα.

Όσο τρελό και αν είναι το αρνητικό σενάριο η ομάδα σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναπαυτεί αντιθέτως θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον αγώνα του Σαββάτου σαν τελικό. Τελικό ντροπής… που πάση θυσία όμως πρέπει να κερδηθεί.

ΥΓ. Μετά την «διαφήμιση» της νέας εποχής του ΑΡΗ την επόμενη σεζόν(που κατά διαβολική σύμπτωση συμπίπτει με την εισροή χρημάτων από το στοίχημα) με φίλους της ομάδος έτοιμους να αγκαλιάσουν την ομάδα και να την στηρίξουν οικονομικά άρχισαν να αναφέρονται και τα «ψιλά γράμματα» για να μην ονειροβατεί ο κόσμος.