Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κιτρινόμαυρο οξυγόνο!

Posted On Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014 20:08

Εδώ και λίγα 24ωρα τo Yellow Radio εκπέμπει μέσω του διαδικτύου και όλοι όσοι αισθανόμασταν να ασφυκτιούμε από τα μπαογκοκρατούμενα ΜΜΕ πλέον μπορούμε να αναπνέουμε καθαρό κιτρινόμαυρο 100% Αρειανίδιο "οξυγόνο"! Και μόνο που ξέρεις ότι ανά πάσα στιγμή μπορείς να συντονιστείς να ακούσεις δυό λόγια για τον ΑΡΗ(και όχι μόνο) χωρίς η αγαπημένη σου ομάδα να αποτελεί διαρκώς αντικείμενο χλευασμού είναι αρκετό... 

Οι 6 ώρες ζωντανής μετάδοσης αποκλειστικά μέσω διαδικτίου είναι απλά η αρχή από αυτό που θα ακολουθήσει. Το ίδιο ισχύει και για το team που ακούμε καθημερινά που έτσι και αλλιώς είναι ποιοτικό αλλά αναμένεται να εμπλουτιστεί ακόμη παραπάνω. Στην εναρκτήρια εκπομπή του διαδικτυακού σταθμού ακούσαμε μερικά από τα μέλη του Σωματείου Φίλων Yellow Radio να δίνουν το στίγμα του σταθμού και να μας προετοιμάζουν για όλα όσα σιγά σιγά ετοιμάζονται. Φυσικά αυτοσκοπός είναι πολύ σύντομα ο Αρειανός να μπορεί να ακούει και στα FM το Yellow Radio ενώ και το "αδερφάκι"  του ραδιοφώνου, το YellowNews.gr  αναμένεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην έγκυρη και ανεξάρτητη Αρειανίδικη ενημέρωση.

Κάθε αρχή και δύσκολη και όπως είναι φυσιολογικό θα χρειαστεί λίγος καιρός μέχρι να σταθεροποιηθεί το πρόγραμμα του σταθμού, να ξεπεραστούν όλες οι τεχνικές δυσκολίες και να συντονιστεί όλος ο κόσμος του ΑΡΗ. Ήδη  από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του Yellow Radio ο ενθουσιασμός έχει φθάσει στα ύψη και τα μηνύματα συμπαράστασης προς τους συντελεστές τους σταθμού είναι αμέτρητα. Κάτι που δείχνει πόσο σκασμένοι είμασταν όλοι μας να μην μπορούμε να ακούσουμε εδώ και τόσο καιρό κάτι για τον ΑΡΗ μας, χωρίς τις γνωστές "ασπρόμαυρες παρεμβολές"... Στις πιο δύσκολες στιγμές του συλλόγου μας, αντί να τα παρατήσουμε πουλάμε τρέλα και συσπειρωνόμαστε γύρω από το Yellow Radio ώστε να αποτρέψουμε την φίμωση του Αρειανού και να κρατήσουμε την σημαία του συλλόγου ψηλά! Στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια με όποιο τρόπο μπορούμε και συνεχίζουμε όλοι μαζί, δυνατά, πιο δυνατά, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ!!!!

ΥΓ. Από την πρώτη στιγμή που ενημερωθήκαμε για το σταθμό προσθέσαμε στην δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας το σχετικό link για τον player του σταθμού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το yellowradio.gr 

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!