Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ευθυνοφοβία = παράταση-ρίσκο!

Posted On Τετάρτη, 02 Ιουλίου 2014 11:07

Ανήμποροι να αντιδράσουμε παρακολουθούμε εδώ και μέρες όλα τα τραγελαφικά που συμβαίνουν στην αγαπημένη μας ομάδα. Η Γ.Σ. των μετόχων φάνταζε σαν το χρονικό σημείο όπου θα δινόταν μια οριστική λύση και ο ΑΡΗΣ θα χάραζε μια ξεκάθαρη πορεία, την οποία φυσικά θα στηρίζαμε και όλοι μας, γιατί ανεξάρτητα από πρόσωπα και  προσωπικές συμπάθειες ή εμπάθειες αυτό που προέχει είναι το συμφέρον του ΑΡΗ. Και όμως με έναν μαγικό τρόπο για ακόμη μια φορά αντί για πραγματική λύση δόθηκε κάτι σαν λύση με αποτέλεσμα ναι μεν να ακολουθάμε τον δρόμο της Β Εθνικής αλλά με έναν αστερίσκο που συμπληρώνει ότι το θέμα θα ξανασυζητηθεί στις 25 Ιουλίου!

Από την πρώτη στιγμή είχαμε κάνει ξεκάθαρο ότι η Γ Εθνική και το ΑΦΜ δεν αποτελούν λύσεις για τον ΑΡΗ όπως τον μάθαμε από μικρά παιδιά και ότι ανεξάρτητα από αυτόν που θα ηγηθεί της προσπάθειας της συμμετοχής του ΑΡΗ στην Football League με στόχο την άμεση επάνοδο του στην Superleague θα μας βρει στο πλευρό του. Όταν τέθηκε το δίλλημα Β Εθνική με Στεφανίδη ή Γ Εθνική με Γαλανό κατευθείαν η θέση μας ήταν υπέρ του κ.Στεφανίδη αν και με τις μέχρι τώρα κινήσεις του δεν μας έχει πείσει.  Στη συνέχεια βέβαια προέκυψε και η πρόταση των κυρίων Ματθαίου - Σκόρδα που έμοιαζε με ξαναζεσταμένο φαγητό μιας και το μόνο που είχε να προσθέσει ήταν ο δρόμος του άρθρου 99. Ένα άρθρο 99 που κανείς δεν κατάλαβε γιατί ξαφνικά εγκαταλείφθηκε και δεν έγιναν οι εφέσεις μαζί με όλες τις απαραίτητες κινήσεις ώστε να δικαιωθούμε σε δεύτερο βαθμό... Κανονικά ο ΑΡΗΣ θα έπρεπε απο χθες να έχει κανονική διοίκηση με κάθε επίσημο τρόπο και χωρίς ημερομηνίες λήξης ή επαναδιαπραγματεύσεων. Ιδίως όταν η παράταση δίνεται στον κ.Στεφανίδη που ήδη είχε μπόλικο χρόνο στην διάθεση του. Πως τώρα η δικαιολογημένη τοποθέτηση του κ.Στεφανίδη ότι δεν μπορεί να παρουσιάσει κλεισμένες συμφωνίες γιατί ακόμη εκκρεμεί το που θα αγωνιστεί ο ΑΡΗΣ και αν θα είναι ο ίδιος και οι συνεργάτες του διοίκηση αλλάζει μετά την συγκεκριμένη απόφαση παράτασης είναι κάτι που δυσκολεύομαι να κατανοήσω.

Το κατάντημα του ΑΡΗ φάνηκε ξεκάθαρα από τυν συνέλευση των μετόχων. Οι ίδιοι που μιλούσαν για την απαξίωση του θεσμού της ΚΜΑ από τον κόσμο δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να εκπροσωπήσουν τον θεσμό στην σημαντικότατη συνέλευση στέλνοντας τον κ.Ιωάννου που είναι μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής... Δηλαδή κανείς από τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΜΑ δεν μπόρουσε(ή δεν ήθελε) να παραβρεθεί σε μια από τις σημαντικότερες συνελεύσεις της ιστορίας του ΑΡΗ! Οπότε το να μιλάμε για απαξίωση των θεσμών από τον κόσμο όταν μπροστάρηδες της κατάργησης του θεσμού είναι το ίδιο το Δ.Σ. της ΚΜΑ είναι αστείο... Δυστυχώς εδώ που έχει φθάσει  ο ΑΡΗΣ μας , το μόνο που έχει απομείνει είναι τα ευχολόγια. Ευχολόγια, ότι όλα θα εξελιχθούν καλά, ο κ.Στεφανίδης δεν θα αποδειχθεί "λίγος" ή "Δούρειος Ίππος" και θα καταφέρει να κλείσει όλες τις απαραίτητες συμφωνίες ώστε ο ΑΡΗΣ να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στην Football League!  Τώρα τι θα γίνει αν στις 25 Ιουλίου ο κ.Στεφανίδης απλά παραιτηθεί λόγω ανεπάρκειας, είναι ένα σενάριο που δεν θέλουμε καν να το σκεφτόμαστε αλλά όλοι οι εμπλεκόμενοι που καθορίζουν το μέλλον του ΑΡΗ μας θα έπρεπε ήδη να το είχαν σκεφτεί.

ΥΓ. Με το 106ια να έχει απορριφθεί από τους ειδικούς, γιατί παράλληλα δεν γίνεται και κίνηση για το άρθρο 99 που υποστηρίζει η πλευρά Ματθαίου - Σκόρδα; 

ΥΓ2. Αν πάντως κυκλοφορήσουν εισιτήρια διαρκείας χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει η κατηγορία που θα αγωνιστούμε, εκτός από ακόμη μια παγκόσμια πρωτοτυπία σίγουρα η ανταπόκριση του κόσμου θα είναι ακόμη πιο μικρή από την αναμενόμενη...

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!