Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Παραιτήσεις και διαζύγια

Posted On Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013 16:23

Σαν να μη φθάνει η εικόνα και το βαθμολογικό δράμα που βιώνει η ομάδα μας και έχει ρίξει την ψυχολογία όλων μας στον πάτο έχουμε και συμβάντα σαν και αυτά με την παραίτηση του Πουλίδο από αρχηγός της ομάδος που μας κάνουν να γελάμε από τα νεύρα μας. Ναι, το είδαμε και αυτό στον φετινό ΑΡΗ! Παραίτηση από τη θέση του αρχηγού, κάτι που ομολογώ δεν έχει ξαναπέσει στην αντίληψη μου να γίνεται οικιοθελώς από έναν ποδοοσφαιριστή σε κάποια άλλη ομάδα. Και όλα αυτά την ώρα που η ψυχραιμία και η ανασύνταξη δυνάμεων είναι το ζητούμενο.

Ο αδικαιολόγητα τραγικός Πουλίδο που φέτος κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο ξαφνικά συνειδητοποίησε ότι λόγω απουσίας διερμηνέα(!?!?!) δεν μπορεί να μεταφέρει αυτά που θέλει στους συμπαίκτες του και για αυτό δεν θέλει να φοράει άλλο το περιβραχιόνιο του αρχηγού... Μάλλον μια πολύ πρόχειρη δικαιολογία από τον Ισπανό που αν και πριν το ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν επέκτεινε το συμβόλαιο του με αυξημένες αποδοχές τελικά δεν φαίνεται να αισθάνεται και τόσο καλά στο σύλλογο μας. Μια κίνηση που αν και δεν την περιμέναμε κανείς δεν μπορεί να πει ότι δεν είχε δεί σημάδια ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Αρκετός εκνευρισμός κατά τη διάρκεια του αγώνα από πολλούς παίκτες, διαφωνίες για λανθασμένες μεταβιβάσεις, χειρονομίες προς τον κόσμο και άλλα είναι μερικά από τα σημάδια που είχαμε από το ξεκίνημα της χρονιάς. Κάτι λογικό μιας και όπως λέει ο σοφός λαός "όπου φτώχια και γκρίνια". Δεν ξέρω αν όσα συμβαίνουν στον ΑΡΗ και οι συμπεριφορές των ποδοσφαιριστών είναι κάτι το φυσιολογικό, το βέβαιο όμως είναι ότι αυτά όλα αποτελούν εσωτερικά ζητήματα της ομάδος, πρέπει να μένουν στα αποδυτήρια και να λύνονται εκει πέρα. ΄Οταν τέτοια πρόβλημα βγαίνουν από τα αποδυτήρια και προσπερνάνε έτσι απλά τα γραφεία της ΠΑΕ τότε μόνο μεγαλύτερο κακό συμβαίνει στην ομάδα. Δεν λέμε να διεστραβλώνεται η πραγματικότητα αλλά όταν σε άλλες ομάδες παραδίπλα παίζουν μπουνιές στην προπόνηση και το θέμα "πνίγεται" με συνοπτικές διαδικασίες τότε σίγουρα και τα αντανακλαστικά της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα πρέπει να λειτουργούν καλύτερα. Όσο περίεργο ακούγεται το γεγονός της παραίτησης του Πουλίδο άλλο τόσο ακούγεται το ότι δεν υπάρχει διερμηνέας για τους Ισπανούς... Φυσιολογικό? Πρωτοποριακό? Μοναδικό? Άγνωστο... Πάντως το ότι μετά την παραίτηση του Πουλίδο από αρχηγός, ο Ισπανός με "ειδική άδεια" έφυγε για την πατρίδα του μόνο καλό δεν είναι για την ομάδα.

Στο ίδιο μήκος κύματος περίπου είναι και όλη η παραφιλολογία περί διαζυγίου με τον Ίμπε που όντως δεν έχει βοηθήσει ως τώρα. Κάτι που ξεκίνησε από κάποια ύποπτα άρθα και διογκώθηκε από τον αγανακτησμένο κόσμο της ομάδος που δεν δείχνει να μαθαίνει από τα βιώματα του παρελθόντος. Κάπως έτσι πέρσι φαγώθηκε ο Καπετάνος και ο Παντίδος με αποτέλεσμα ο ΑΡΗΣ να ψάχνει παίκτες για διάφορες θέσεις και να αναγκαζόμαστε να βλέπουμε τον Κοέλιο και τον Παπαστεργιαννό σαν στόπερ. Άσκοπη και χωρίς το παραμικρό θετικό αποτέλεσμα θα ήταν μια τέτοια κίνηση τη στιγμή που δεν μπορείς να κάνεις μεταγραφές. Και που ξέρεις αύριο μεθαύριο μπορεί να ανέβει ο συγκεκριμένος ή με την εμπειρία του και μόνο έστω και κάποια λεπτά να καταφέρει να βοηθήσει. Ο ΑΡΗΣ τη φετινή χρονιά όπως και πέρσι δεν έχει τη πολυτέλεια να τιμωρεί, να βάζει στο ψυγείο ή να διώχνει παίκτες του. Ναι ο Πουλίδο δεν βλέπεται, ναι ο Αγκάνθο δεν θυμίζει τίποτα από τον περσινό καλό Αγκάνθο, ναι ο Παπαδόπουλος δεν έχει προσφέρει σχεδόν τίποτα, ναι ο Ίμπε δεν  μπορεί να πάρει τα πόδια του... Αυτούς όμως έχουμε, αυτούς θα πρέπει να στηρίξουμε και να ψάξουμε να βρούμε τον τρόπο για να τους βοηθήσουμε. Μέχρι λοιπόν ο ΑΡΗΣ να ξαναμπορέσει να αλλάζει παίκτες σαν τα πουκάμισα, ΥΠΟΜΟΝΗ, ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!